Khamis, 30 Disember 2010

GELOMBANG MERAH BERANI BERUBAH KEDAH

1. Mohon pembaca sebarkan supaya semangat ini menjadi sebagai titik permulaan kepada gerakan mengembalikan Kedah kepada pemerintahan UMNO.

2. Mohon blogger-blogger meletakkan link banner untuk menyuntik semangat kepada akar umbi penyokong UMNO untuk menggerakkan usaha ini. 

3. Tujuan ini adalah untuk membangunkan semua lapisan masyarakat terdiri ahli UMNO, penyokong serta pengundi atas pagar dari dibuai mimpi oleh Kedah Sejahtera Tak buat apa.

4. Membuktikan kepada pihak pimpinan atasan UMNO bahawa akar umbi perlu didengari dan gerakan ini bermula dari bawah .. akar umbi.

5. Ayuh bakar semangat ini agar ianya bakal menjadi kepada satu tindakan yang membawa kejayaan kepada UMNO.

6. Hasrat akar umbi jangan diperlekehkan oleh pemimpin bahagian UMNO di Kedah. 

19 comments:

titi panjang berkata...

pEMIMPIN UMNOOOOOO.SUROH LEKAT STIKER UMNO PADA KERETA DAN MOTOR PUN AMAT LIAT SEKALI..KEPIMPINAN MELALUI TELADAN PUN TAK ADA.GERAKAN KEPALA KERETAPI DULU SEBELUM GERAK GERABAK DIBELAKANG..

AloQStaQ berkata...

SAYA SOKONG KEMPEN INI. Bravo KedahTimes!

GAP KEMBALI berkata...

TERUSKAN SAHABAT.

BLOGER SELANGOR GERAKKAN SSDE
BLOGER KEDAH GELOMBANG MERAH

Syburi Times berkata...

Thanxs GAP ... bersama berjuang demi masa depan generasi akan datang ... dari dihina dan dilanyak oleh PENYAMUN RAKYAT (PR) ...

Tanpa Nama berkata...

ha...ha...ha....sama saja

sri bongsu berkata...

Gelombang merah tak pa.Jangan jadi gelembong merah .

1 Melayu berkata...

Rakan rakan blogger dan cyber troopers, marilah ramai ramai kita gerakan GELOMBANG MERAH,BERANI BERUBAH.Kita amat suntuk masa,ayuh jangan tunggu arahan lagi,arahan tidak akan datang,kita semua bakal menjadi pencetus gerakan ini.Inshallah rakyat Kedah akan menyokong kita.

'WHO DARES WIN'

HHalem berkata...

Lerr Awat merah?

Bukan hijau kuning ka?

Dari Selangor, balik Aloq Setaq, tengah jalan naik binau mata jadi kuning.

Mcmana pun keturunan Kampong Didik Kuah,Langkawi tetap sokong.

Hidup Kedah. Hidup Mukriz.

Dengaq cerita Mahfuz letak jawatan Chairman Kedah Sato, betui ka? Tak tahan dolat ngn mamak Juhabar tu kot.

Frm HHalem

dolah doleng berkata...

Saya ada baca facebook yg empunya umno sendiri.Yang syoknya PU3 ucap tahniah pada Pemuda.Pemuda pula ucap tahinah pada PU3.Last sekali ucap tahniah pada bahagian.Rupanya begini gelagat pemimpin UMNO.Tak ubah seperti syok sendiri.Tahniah yg diucapkan itu pun buka ada apa pun.Bila laa hampa nak boleh tumbangkan PAS di Kedah kalau bersilat sesama sendiri.

MERBOK TIMES berkata...

We can support this slogan with one condition that UMNO Kedah must change.No corrupt leaders should head UMNO Kedah. If Mukhriz were to lead I will personally support.
We shouldn't support blindly or "blind pig" or membabi buta.

We had enough of jokers and bullshiters. Enough is enough!
Thank you.

Pakteh berkata...

Hijau kuning memang KEDAH
Atas semangat membara, Bendera kedah yang MERAH MENYALA tu kita kibarkan. Kita harus berani berubah jika inginkan kemenangan. Jangan lagi di takok lama.

Syburi Times berkata...

Dear Merbok Times, TQ for the comment. That's why we use 'Berani Berubah', coz' everyone in Kedah knows this personality when we mention 'Berani Berubah'.

muluthebieq berkata...

slogan-slogan jugak...kerja kena buat....Phd kenalah ketepikan...sikap kena berubah [bukan atas kertas saja]....jangan gah dengan kempen je...habukpun tarak.....masalahnya Ketua-Ketua Bhg, ketua-ketua cawangan yang dah nak mampuih tu kenalah sedaq dir sikit, banyak berubah [bukan sekadar cakap kosong] ke arah kemajuan...cakap saja nak buat perubahan...sampai lani sejak menang dalam pemilihan tengok dak amacam tu je...lebih teruk dari dulu lagi....kira-kiranya...umno dengan puak pembangkang lebih kurang sama...gah dalam konvensyen dan mesyuarat je...keluar dewan dok macam jugak.....hangat macam taik ayam ponen.....semua ketua-ketua bahagian buatlah sesuatu supaya anak buah boleh teladaninya ke arah kebaikan..kemajuan, kemenangan...jangan dok buat kerja macam zorro ataupun lone ranger..buat kerja dalamsatu jemaah baru ada kekuatan....tengok Bhg Merbok...hanya ketua dan dua tiga ekok saja yang ke gound...yang lain pi mana..yang pandai dok kritik..kondem...pandai cari kesalahan yang buat kerja.....

MUMMY ROKIAH berkata...

I do agreed with Merbok Times.

Malaysia Post berkata...

salam per kenalan....sy telah link kan blog anda di blog sy...sy harap anda dap[at link kan blog sy di blog anda...sama2 lah kita berjuang...

http://malaydelima.blogspot.com/

Syburi Times berkata...

Salam, pihak kami telah masukkan kedlm apa kata depa dan rakan blogger list

wanbaki berkata...

apa kisah sangat mat bashah jadi pengerusi. sebelum ni dia kan dah jadi timbalan...tak dak jasa pa pun...MM sebelum ni bendahari...

ka depa ni pun jenih nak jawatan baru nak buat kerja... Punggah...

Bagi aku tak dak perubahan apa2 pun..sebab sebelum ni pun pie bukan dok kat kedah..dan semua urusan mat bashah yang kena buat...

Badut Rakyat berkata...

salam 1 malaysia...saya telah paut kan blog anda utk blog saya.penulisan blog anda memang hebat.tahniah di ucapkan.kalau boleh paut kan blog saya utk blog anda..terima kasih dan salam perjuangan dari saya,penulis badut rakyat..

http://badutrakyat.blogspot.com/

Syburi Times berkata...

SAlam Bro Badut Rakyat. Terima kasih kerana meletakkan link Kedah Times. Pihak kami telah meletakkan badut rakyat dalam senarai rakan blogger dan apa kata depa

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates