Isnin, 27 Disember 2010

TAHNIAH DMM

Kami penulis-penulis di Kedah Times mengucapkan TAHNIAH Kepada Yang Berhormat Dato' Mukhriz Tun Dr Mahathir kerana telah dilantik sebagai TIMBALAN PENGERUSI UMNO NEGERI KEDAH berkuatkuasa 1 Januari 2011.

Jadikan ini sebagai 'base' dan permulaan kepada perjuangan yang lebih besar. Kami bersama-sama Dato'.

KEDAH TIMES.

6 comments:

Tanpa Nama berkata...

Ingat tuuu... DMM kata masa di KEDA Lahar Tunjung. Masa DMM bersua muka dngan kengakawan bloger termasuk Pang5 Hussain, DMM kata "Ni semua anggota penerangan...", kita semua ketawa gembira.

Aku ada sama masa tuuuu... dan aku naik motor bersama DMM, kami bersama Dato Bashah Hanipah melawat orang sakit, sorang Siam dan sorang Melayu serta DMM/DBH menyampaikan sadikit bantuan alakadar.

La... semua orang dah tahu dengan pengumuman yang dibuat SUAGONG UMNO siang tadi.

Apa yang kita mahu, anggota penerangan yang disebut oleh DMM jangan beri peluang lagi kapada kengkawan yang memberi senjata kapada musuh ketika menulis dalam blog, atau dimana-mana. Harapan tinggi kita, angkatkan isu untuk kita tutuh Kerajaan Kedah yang memerintah dengan memberi sebarang erti membina kemajuan negeri serta keselesaan rakyat.

Tutuh PR/PAS ni cukup2,biar sampai mereka ranap dibumi Kedah ini. Jangan mengata kengkawan seperjuangan nak membina Kedah.

....."BN MENANG KEDAH SENANG".........

-krisjawa lok3- berkata...

Tahniah buat Dato Bashah dan Dato Mukhriz yang dipilih untuk menerajui UMNO Kedah.

Terjawablah teka-teki yang selama ini bermain difikiran rakyat Kedah dan ahli2 UMNO Kedah. Selama ini hati rakyat Kedah yang keresahan telah terjawab dengan pemilihan DBH dan DDMM sebagai peneraju dan menafikan mimpi yang tak sudah otai-otai pemimpian bahagian umno di Kedah. Harap mana2 pemimpin lama, janganlah menjadi anai2 yang merosakkan UMNO dari dalam parti.

Pepatah Cina menyatakan bahawa ikan itu mula membusuk dari kepalanya.....sekarang tibalah masanya kepala2 yantg busuk itu dirawat atau diawet ubat...kalau tak boleh,potong saja kepala tu supaya badan ikan masih boleh dimanafaatkan.

Apa kabar Dato MB?? OK ke dengan perubahan yang DSN lakukan untuk UMNO Kedah ni??

Kepada DBH dan DMM harap dapat lakukan sesuatu demi merampas kembali kedah dari PR dalam PRU 13 nanti.....Rakyat Kedah akan pantau perkembangan.....

1 Melayu berkata...

Tanpa nama,

Kami akan terus menyerang pas dan Pakatan Rakyat,kami akan terus membongkar segala kepincangan didalam pentadbiran PR.Kami tidak sekali kali akan berundur,BERUNDUR tiada dalam kamus kami.Apa yang kami mahu lihat ialah Pemimpin pemimpin UMNO/BN berani tampil kehadapan bersama sama kami menentang dan membuat follow up keatas apa yang kami telah bongkarkan.

Pemimpin UMNO Kedah cukup lemah didalam menyerang balas pihak pembangkang atau mana mana puak yang menyerang melayu dan umno,mereka kelihatan mahu 'play safe'sahaja itu yang mem buat kami kadangkala bertindak menyerang mereka.Kami mahu melihat pemimpin pemimpin UMNO BERUBAH DAN MENJADI PEMIMPIN YANG BAIK DAN DIHORMATI RAKYAT.

Tanpa Nama berkata...

Saya rakyat Selangor mengucapkan tahniah DMM dengan perlantikan yang baru. Semoga Kedah kembali ke tangan BN di PRU13. Aminn

Tanpa Nama berkata...

Tahniah DMM....tahniah DS Azizan jawatan anda terjamin

Tanpa Nama berkata...

Ada juga manusia menyusup ka KT yang menjaminkan jawatan MB kapada Azizan. Tengok anon 4.00pm 28/12.

Kes Datok Mahfuz letak jawatan sebagai Pengerusi Kedah Sato anak syarikat PKNK yang tak dapat kontrek KUIM Kuala Ketil niii.. pun sudah memberi signel kapada Azizan Razak bahawa Mahfuz amat marah kapada Azizan. La Mahfuz sudah mula membuka pekung bahawa Azizan dalam mengendalikan urusan GLC Negeri Kedah memang tidak telus.

Cuba hampa pi korek lagi, keburukan Azizan yang memang sudah busuk akan mula terbongkar. Dek kerana Azizan terlalu percaya kapada CEO BDB si Shatiq yang pernah ditendang oleh Sanusi dulu niiihh... sekarang Mahfuz sudah nampak apa buruknya Azizan Razak ni semasa dia memegang kuasa sebagai Pengerusi BDB. Kerana kuasa ini projek KUIN dapat kapada IJM dan tolak Kedah Sato.

Hari ini Mahfuz kata "Tak perlu saya dedahkan sebabnya, elok pihak media bertanya sendiri Kedah Sato".

Kata Mahfuz lagi "Mereka (Azizan dan kuncunya) sedia maklum kenapa saya begitu kerana saya telah jelaskan dalam surat perletakan jawatan saya. Mereka ada jawapan".

Persoalannya... "BOLEH? KITA BONGKAR SEMUA? JOMMM....!!!!".

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates