Khamis, 6 Januari 2011

PERPADUAN MELAYU - AKAN HILANGKAH TANAH MELAYU?

Minggu ini timbul lagi cakap cakap Perpaduan Melayu antara Melayu UMNO dan Melayu PAS. Adakah ianya akan jadi kenyataan? Kalau Melayu masih berdegil dan tidak mahu bersatu tidak mungkinkah Tanah Melayu yang dimiliki oleh nenek moyang kita dipecah-pecah oleh puak minoriti sepertimana puak YAHUDI  memecah Negara Palestin.

Gambar peta Negara Palestin yang dipaparkan ini menjadi bukti bahwa akibat dari kedegilan bangsa Arab bersatu menentang Yahudi, maka hari ini, inilah yang tinggal hanya sekangkang kera !

Tidak cukup dengan itu Yahudi sedang membina rumah-rumah diatas tanah-tanah milik penduduk Palestin dan mereka mengepung penduduk Palestin dengan membina tembok dan menjadikan Bumi Palestin sebuah PENJARA terbesar didalam dunia.

Mahukah perkara ini berlaku di TANAH MELAYU ?


1Melayu

3 comments:

Tanpa Nama berkata...

Puak UMNO dan puak PAS ini paham ke apa erti perpaduan.Kalau puak umno tak paham.Puak Pas tak paham salah siapa.Biarlah sekali negara tanah melayu jadi macam palestin baru depa tahu langit tinggi rendah.Aku ingat puak atasan umno pun tak paham.Puak atasan PAS pun tak paham.Biji mata dan otak mereka asyik nampak kuasa sahaja.Jadi YB.Jadi MB.Jadi EXCO.Jadi Meneteri.Jadi PM.

C L J berkata...

Contoh dok ada depan depan pun tak nak faham juga ??? Bertalu orang dok cerita pun tak nak percaya juga ??? Dah jelas tanda tanda pun tak nak ngalah juga ??? Janganlah sampai dah terlalu lewat baru nak berpatah balik. Bersatulah wahai Melayu !!!!

Wake UP! berkata...

Segalanya mungkin berlaku kalau Melayu yang di dalam PAS, PKR dan DAP masih buta dan lena dibuai mimpi indah yang diulit oleh komunis.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates