Khamis, 17 Februari 2011

KUBURKAN PAS, PKR, DAP DILUMPUR JELAPANG PADI...!!!!!!!!!

SOBRI SUDIN

1. Mulai saat ini tanamkan tekad dihati, didiklah anak-anak dengan Sunnah Rasul yang sebenar. Bukannya didikan di PASTI, SRIDU kemudiannya MAAHAD yang dipenuhi ulama sampah yang ditarbiyah PAS.. Carilah pusat pengajian yang mengajar tentang ilmu, bukan pusat pengajian yang mengajar tentang kebencian dan kecelaruan hingga memecah belahkan umat. Sempena Maulidul Rasul, apa yang nabi suruh kita buat yang baginda tegah kita tinggalkan. Rasulullah s.a.w ikutan kita, sunnahnya pegangan kita, justeru lempar jauh-jauh fatwa atau pandangan karut marut tok guru PAS, yang jauh menyimpang dari ajaran wahyu Allah s.w.t

2. Sematkan dihati, PAS ahlinya manusia, matlamatnya hanya kuasa, tipu daya mainan ideologi mereka. Manusia didalamnya adalah bernafsu, berhati penyamun, talibarut komunis, agen bersekutu YAHUDI PKR. Mereka diracun oleh DAP KOMUNIS anak kandung PAP yang berjaya mengharamjadahkan MELAYU ISLAM SINGAPURA untuk pecah belahkan Melayu dan lemahkan ISLAM DI MALAYSIA melalui proses incremental. Mereka diliwat PKR dan jadi kuda tunggangan komunis DAP KAFIR HARBI. Dari perspektif teoritikal PAS merupakan model sebuah parti dogmatik yang kini mula berusaha mengubah dirinya menjadi lebih pragmatik.

3. Sebab itu dasar memperjuangkan dan membangun bersama ISLAM kian mereka kompromikan. Iblis dan syaitan sanggup mereka jadikan sahabat dan taulan asalkan niat mereka KESAMPAIAN. Kuasa politik yang jadi idaman menyebabkan mereka sanggup berjihad melancar perang ke atas sebuah kerajaan ISLAM. Kegilaan dan mabuk kuasa dan ingin cepat mendapatkan habuan dunia serta harta ghanimah menyebabkan mereka sanggup berbuat apa saja. PAS TELAH menjadi realis, tindakan mereka kini bertunjangkan 'real politic' bukan lagi idealisme politik ISLAM yang sejati.

4. Buktinya matlamat penubuhan negara Islam telah mereka longggarkan. HUDUD tidak lagi menjadi dasar perjuangan. Kepimpinan ULAMA tidak lagi mereka pentingkan. Perkahwinan mutaah mereka dengan musuh Islam dibenarkan dan dihalalkan kerana janji politik persetubuhan demi mencapai maksud menuju Putrajaya.

5. BILA DIBERI UJIAN MEMIMPIN KEDAH DAN KELANTAN, amanah mereka abaikan, kemiskinan rakyat dan musibbah yang menimpa masyarakat mereka letakkan dibahu pihak lain dengan mencari banyak alasan bukan mencari jalan penyelesaian.

6. MEREKA tidak ubah seperti sang penguasa yang lain, banyak urusan rakyat, kemaslahatan ummah yang mereka buat tidak peduli, semuanya serba tidak tahu, kerana diberi nasihat yang salah oleh pengampu dan perosak ummat yang berlingkar disekeliling mereka. TANGGUNGJAWAB KEPIMPINAN SEBAGAI KHALIFAH tidak mereka berjaya upayakan sepertimana kesungguhan komitmen UMAR AL-KHATTAB R.A dan UMAR ABDUL AZIZ meskipun dibibir mereka yang cukup manis menabur janji dua nama itu seringkali disebut kononya sebagai ikon.

Hakikatnya sang penguasa Pas DI KEDAH dan KELANTAN dan satu ketika di PERAK adalah spesis munafik haramjadah berlidah biawak. INI SELARAS DENGAN CIRI ORANG MUNAFIK SEPERTIMANA YANG DIISYARATKAN OLEH RASULLULAH S.A.W, antara ciri MUNAFIK ialah:
a) APABILA JANJI DIMUNGKIRI..
b) APABILA AMANAH DIKHIANATI..
c) APABILA KATA-KATA dan UCAPAN PENUH PEMBOHONGAN.

7. Sedarlah rakan muslimin dan muslimat sekelian, Pegangan Islam anda lebih sejahtera, aman dan harmoni jika ikut kitab Allah Al-Quran, fahami sunnah Nabi, memahami pandangan dan fatwa jumhur ulama yang hebat baik Imam Hambali, Hanafi, Shafie dan Maliki. Sebaliknya pegangan dan fahaman Islam anda akan bercelaru jika bertaklik BUTA bersandarkan pemikiran kepala lutut pada Imam AL-AZIZAN ALTIDURI, NIK AJIS AL JAKUNI, MAHFUS AL BADUTI, HADI AWANG AL BINI BANYAKGI...

8. Wolrdview anda tentang knowledge, konsep kebangsaan, sekularisme, ideologi, occult, assobiyah, konsep jumud, bebal, bengap, bangang akan lebih didalami jika anda mengambil PAS sebagai bahan kajian. Sepertimana kajian rakan aku yang membuat tesis MA SAINS POLITIK di University of Manchester dulu yang mengkaji perkembangan 'PAS: 1951-1999', antara lain dapatan beliau, 'PAS dibangunkan atas premis golongan kecewa, yang berasa tersisih dari arus perdana kemajuan ekonomi, penguasaan ilmu, sains dan teknologi. Lantaran golongan kecewa ini menyertai PAS sebagai wahana escapism untuk menutupi kegagalan mereka itu.

9. Research findings tesis MA itu turut mendapati "bagi sebahagian yang lain yakni golongan profesional mereka melihat dengan menyertai PAS, dosa mereka yang kununya terbina kesan mempelajari ilmu sekular seperti sains, teknologi, perubatan, senibina dan kejuruteraan akan terhapus dengan hanya menyertai parti yang mengambil ISLAM sebagai jenamanya.

10. Dapatan kajian TESIS MA itu turut merumuskan lagi, "jelas sekali sebahagian besar masyarakat MELAYU yang diketahui memang taksub dengan imej ISLAM telah tertipu dan termakan racun dakyah PAS yang berjaya memperalatkan ISLAM hanya untuk memenuhi kepentingan politik mereka".

11. Bila ilmu berbicara, kebenaran pasti terang menyala. Maka bersamalah kita cerdikkan diri kita dengan menggauli dan bersedia untuk membaca hujahan para ilmuan, teliti bahan kajian, membaca bahan-bahan berpengetahuan yang telah terzahir realiti kajiannya di perpustakaan.

12. Ini mampu membezakan dengan pandangan palsu, pembohongan yang seringkali diautakan oleh penceramah PAS, yang sekadar lulusan SRP, SPM dan mengaji pondok pun belum habis, namun melabel diri sendiri dengan jenama TOK GURU, ULAMA, USTAZ, LEBAI, FUQAHA, MURSHID, dan pelbagai gelaran bercop ARAB yang hanya gah dari segi istilah dan LABEL.

13. AKAN tetapi pengisian dan ketinggian serta kualiti ilmu mereka setaraf masyarakat jalanan yang bergebang di kedai kopi dan tembok batu ditepi jalan raya.

14. Maka menjadi tanggungjawab dan satu JIHAD yang besar pada seluruh UMAT ISLAM di Malaysia memerangi PAS dengan sepenuh jiwa dan raga. Biarpun dengan doa, darah dan airmata.

15. Agar musuh ISLAM yang berselindung dibelakangnya yakni DAP KOMUNIS DAN PKR YAHUDI dapat bersekali kita kebumi. KEBUMI tinggalkan batu NISAN DI KUBUR DIDALAM LUMPUR JELAPANG PADI..

16. Anak Kedah ramai yang cerdik, anak Kedah ilmunya memang tinggi, nama anak KEDAH cukup tersohor, sumbangan dan jasa anak KEDAH pada agama, bangsa dan negara sudah terbukti. Marilah seluruh anak Kedah sekali lagi kita menabur bakti biar jasa jadi kenangan dengan pastikan PAS tersungkur bersama syaitan DAP dan PKR yahudi. Bersamalah kita humbankan mereka ke lembah dan jurang neraka melalui revolusi minda dan mulut dan kuasa UNDI yang ada ditangan kita. Biar rakyat, bangsa dan agama ini bebas dari sengsara.

17. Tanggungjawab ini bukan kerana mahu memenangkan UMNO semata. UMNO tidak penting..sebab UMNO juga sama saja.... DUA KALI LIMA... APA yang penting kita hapuskan petualang agama, musuh bangsa yang berselindung disebalik topeng bernama PAS, PKR dan DAP.. Penuhilah tanggungjawab kita sebagai bangsa bermaruah dan penganut ISLAM.. Deen yang serba sempurna.

INGATLAH MEMERANGI PAS BERMAKNA MEMERANGI MUSUH ISLAM NOMBOR WAHID, MEMERANGI PAS BERMAKNA MEMERANGI DAP KOMUNIS DAN PKR YAHUDI..

SALAM MAULIDUR RASUL
1KEDAH IUMMAH

3 comments:

Tanpa Nama berkata...

catatan ringkas yang kompiten dan mapan...sesiapa yang masih tidak memahaminya, samalah dengan tahap pemikiran pendukung jemaah PAS..?..Pas ke ?..

Tanpa Nama berkata...

Tuan,
Memang itulah yang sepatutnya dilakukan oleh semua umat Islam di Malaysia. PAS bukan berjuanga kerana Islam tetapi memperalatkan Islam untuk kepentingan parti PAS. Rosak Islam kerana politik PAS. Jika kita sayangkan Islam kita mesti menentang tindak tanduk PAS yang selama ini telah banyak menipu pengundi dan penyokong mereka dengan slogan Islam tetapi perjuangan untuk menegakkan Islam ala PAS tidak sampai kemana. Takutlah kepada kemurkaan ALLAH. Fikir-fikirkanlah.

Syed anak Kedah

ibnuyassir berkata...

Ar Rayah World News

Janji Allah 'Khilafah' Tinggal Selangkah Lagi

http://ibnuyassir.blogspot.com/

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates