Isnin, 14 Februari 2011

REVOLUSI HANCURKAN PAS, PKR DAN DAP..!!!!

SOBRI SUDIN

1. Seorang profesor bidang komunikasi bertanya pada aku, 'kenapa rakyat di Malaysia tidak seagresif sepertimana rakyat negara luar dalam menyatakan hak dan tuntutan mereka ke atas pihak pimpinan'? Lantas jawapan standard aku, 'budaya rakyat Malaysia adalah budaya diplomasi bukannya revolusi, lagipun sebahagian besar masalah asas sama ada pendidikan, peluang pekerjaan, ekonomi, hak sivil ditangani dengan baik bukan swept under the carpet sepertimana amalan pemerintahan autoritarian di negara Timur Tengah, Latin Amerika dan Benua Afrika.

2. Lalu dia bertanya lagi, 'kenapa dikalangan segmen komuniti pihak pembangkang seperti Pas, PKR dan DAP budaya rusuhan, demonsrasi, jadi amalan? Aku jawab lagi sebab golongan beruk makye seperti itu sentiasa diinspirasikan oleh kuasa dan gerakan dari luar demi mencapai cita-cita mereka lalu mereka tidak berpijak di bumi yang nyata.

3. Profesor itu bertanya lagi, 'dengan indoktrinasi yang dilakukan oleh PAS, PKR dan DAP ke atas pengikutnya apakah mungkin berlaku gerakan revolusi di Malaysia satu hari nanti? Aku jawab, 'kemungkinan itu ada, namun akan dibatasi oleh revolusi minda oleh sebahagian besar rakyat yang lain yang tetap inginkan suasana aman,mengekalkan status quo selain sebahagian besar masyarakat yang lain lebih terbuka pemikiran mereka dan dapat mengenali baik buruk dan impak revolusi yang tercetus hasil kesedaran palsu yang ditiupkan oleh pembangkang selama ini.

4. Ya.. key wordnya ialah 'false consciousness' sepertimana ajaran MARX dan FRIEDRICK HEGELS. Racun minda yang ditanam dan ditarbiayah dikalangan pengikut PAS, PKR dan DAP samalah sepertimana ajaran gerakan revolusi dan KUMPULAN OCCULT diseluruh dunia.

5. Prinsip asas mereka hanya melihat ke dalam (istilah mudah KATAK BAWAH TEMPURUNG DAN RUSA MASUK KAMPUNG). Menganggap hanya mereka yang terbaik, yang diluar dari kumpulan mereka wajar diperangi dan penuh bobrok. Ini jugalah ajaran Khawarij yang turut disemai dengan kuat sebagai sebahagian dari amalan pengikut PAS.

6. Pembohongan, propaganda adalah alat atau mainan golongan ini. Kebenaran mereka selindungkan, hanya mereka yang paling kudus sepertimana ajaran YAHUDI dan regim ZIONIS yang mengangap hanya 'bangsa YAHUDI ' sebagai 'THE CHOOSEN PEOPLE OF GOD' atau anak TUHAN.

7. PAS, PKR dan DAP pakar dalam manipulasi, menyerang urat saraf golongan muda, profesional, mengajar mereka dengan budaya 'MOBOKRASI' kerana mereka terpengaruh dengan ajaran VLADIMIR LENIN,  'the best revolutionary is the youth without moral'.

8. PAS, PKR dan DAP kitab rujukan mereka adalah kejayaan gerakan revolusi dari luar, mereka mengangap Melayu,. Cina atau India yang tidak menyertai kelompok mereka sebagai golongan goyim atau lembu ataupun keldai.

9. Mereka melihat kelompok yang diluar dari kumpulan mereka sebagai komuniti yang boleh diperkotak katik, mereka juga bukan pentingkan sangat soal memperjuangkan Islam, hak sivil rakyat, kemakmuran ekonomi dan kestabilan negara mahupun kerukunan hidup rakyat. Yang mereka cita-citakan adalah mengungguli kuasa melalui apa jua cara dengan menggulingkan kerajaan sedia ada.

10.Lantas apabila berjaya mereka akan jadikan Malaysia mengikut acuan mereka sama ada republik, negara autoritarian, ataupun negara diktator yang hanya melebihkan puak mereka dan menindas yang lain.

11. Inilah strategi dan matlamat terakhir mereka, tiada yang murni tiada yang ikhlas, lantas bacalah sejarah kejatuhan negara-negara didunia, dan teliti balik apa yang sedang diusahakan PAS, PKR dan DAP.. Anda semua akan dapati persamaan yang jelas antara gerakan PAS, PKR dan DAP dengan gerakan komunis, dan gerakan revolusi seluruh dunia yang ada akhirnya berjaya menobatkan seorang diktator persis LENIN, HITLER, MUSSOLINI, SADAM HUSSEIN, HOSNI MUBARAK, FIDEL CASTRO dan ramai lagi.

12. Justeru itu tekadkan hati, kuatkan minda, katakan TIDAK pada MUSUH DAN PETUALANG NEGARA DAN GOLONGAN KOMUNIS DURJANA SERTA PUAK PENGENGKAR AGAMA INI.. Jangan dengar guruh dilangit, air ditempayan dicurahkan. BUKU JINGGA ka, MANIFESTO KA, BUKU MERAH KA tidak lebih sekadar pembohongan terancang PAS, PKR dan DAP untuk merubah lanskap politik Malaysia ke satu era yang bercelaru jadinya...

* INGATAN UNTUK DATO' PAHROLROZI ZAWAWI - kalau dah kata demokrasi Malaysia sama dengan demokrasi di Mesir, Dato pun takan boleh menang di Pengkalan Kundor dan PAS takan boleh perintah Kedah serta DATO sendiri tak boleh merasa jadi EXCO bergaji lumayan RM25,000 sebulan dan berkereta mewah CAMRY dengan drebar sekali. Tentulah semua kerusi DUN atau Parlimen di MALAYSIA BN yang sapu dan LIDAH PEMBOHONG PAS HARAMJADAH HARAKAH tak mungkin dapat diterbitkan dan dijual secara bebas dan CERAMAH PEMBOHONG MAKI ORANG YANG PUAK PAS DOK JAJA MERATA KAMPUNG TENTULAH TIDAK DIBENARKAN, DAN BLOG PUAK HARAMJADAH PAS, PKR DAN DAP TENTULAH DISEKAT DARI BEROPERASI DI ALAM MAYA.. ADA FAHAM ATAU TIDAK?????

* Inilah spesis haramjadah, golongan occult dan komunis yang sentiasa menyeleweng fakta dan kebenaran, kerja mereka hari-hari, 'TIPU SANA, TIPU SINI'. Menipu dan mengelirukan orang ramai dan menyelindungkan kebenaran. Apa hukumnya wahai DATO IR PAHROLROZI??? PUIH TUI...

6 comments:

Pakteh berkata...

Spesis sebegini yang meletakkan adiknya di YIKED sehingga akaun YIKED kini sudah teramat tenat.
itu kategori demokrasi apa pulak??

Tanpa Nama berkata...

Nak agressif macam rakyat luar negara? apa ada tekanan yang berlaku keatas rakyat Malaysia?. Rakyat Malysia tak dapat makan?, dapaaat!!!. Rakyat Malaysia tak dapat belajar?, dapaaaat..!!!.
Rakyat Malaysia susah nak beribadat?, tak susaaah...!. Rakyat Malaysia tak dapat makan angin?, dapaaat...!. Apa lagi?

Cumanya rakyat Malaysia ni malas, suka ikut perbuatan karut marut.

Lpas tuuuu... nak agressif tunjuk perasaan macam orang di luar negeri?. Pi lah tunjuk!!!! pi lah pi pi piiii...

Aku,Pasbuih Dan Siamang berkata...

WOw..WOOOOOOOOOOOOO............TERUJA GMC DENGAN TULISAN SOBARI SUDIN..MENUJU TEPAT PADA SASARAN EXCO BELIDAH BEWAK !! TAHNIAH SOBRI !!!

Tanpa Nama berkata...

kalau anjing kurap datang kehalaman rumah kita...berilah makan jika ada makanan yang berlebihan...
jika ada penganut PAS datang berkunjung kerumah kita...cepat2 halau dengan batang penyapu..
atau pun jirus dengan air panas...
anjing datang hanya nak minta makan...tapi penganut pas datang untuk menabur fitnah..

semua yang berugama islam adalah saudara aku...
tapi yang menjadi ahlul pas adalah musuh aku...
haram bagi mereka menjejaki rumah aku...

siam islam,takbai..

Tanpa Nama berkata...

SOKONG 100% TULISAN TUAN. DEPA NI PANDAI CAKAP DAN CERAMAH SAJA. PANDAI CARI BURUK DAN KUTUK ORANG. TU TAK BETUL. NI TAK BETUL. BAGI DEPA PEBETUI...HABUK PUN TARAAK. BUKAN TAU BUAT KERJA. 3 TAHUN APA DEPA BUAT. SEMUA YANG ADA ADALAH TINGGALAN BN. DEPA?????? ORANG PAS YANG ADA AKAI PUN DAH BERANI KATA MACAM TU...

Tanpa Nama berkata...

Pengkalan Kundur akan berkubur... dia ni cakap penin2 lalat.. ada hati nak jadi MB...

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates