Selasa, 1 Mac 2011

Anwar ADALAH PELIWAT - bertaubatlah

Kedah Times dalam artikel lepas menyebut yang Anwar telah disahkan sebagai seorang Peliwat. Ini bukan Kedah Times yang kata tetapi Ketua Peguambela Anwar sendiri, Karpal Singh.

Jika ini ditambah dengan pengesahan oleh Mohd Sabu, maka Anwar sudah disahkan sebagai peliwat. 

Jadi masalah milik siapa DNA 'Y' sudah dijawab sendiri oleh Ketua Peguambela Anwar sendiri beberapa tahun dahulu di Parlimen dan juga di Hotel Federal Kuala Lumpur. Rujuk Hansard Parlimen yang disiarkan oleh AIDC.

Dan seterusnya disahkan oleh Mohd Sabu, Naib Presiden PAS 4 All.

Untuk itu ulasan lanjut tentang perbicaraan yang sedang berjalan sudah tidak perlu lagi kerana Karpal dan Mat Sabu sudah mengesahkan.

Karpal Singh sudah menyeru ANwar supaya bertaubat. Kedah Times menyarankan agar Anwar perlu bertaubat. Mungkin seluruh warga PKR perlu berfikir dan meminta Anwar bertaubat.

Seluruh rakyat patut menyeru Anwar supaya bertaubat. Perbicaraan hanya untuk mendapat keadilan kepada Saiful. 

2 comments:

abdul wahub berkata...

Ini tidak adil !!!!

Tanpa Nama berkata...

Berapa kali nak cakap gelaran Anwar Al-Juburi ni Mat Sabu yang berikan, bukannya BN atau UMNO brader. Apa yang tak adil, aku pun tak tau. Hampa ni puak PAS dan PKR tegar ni tak pernah analisa semua fakta yang ada, tak rajin membaca dan menelaah segala yang dicatatkan di mahkamah. Yang tau nak reformasi, tidur tengah jalan dan berdemo saja. Karpal Singh lagi la, dia yang mula keluarkan cerita salah laku Anwar, sekarang jadi lawyer Anwar pulak. Ini semua tidak konsisten, carila fakta dan jangan dengar auta. Jangan la dok percaya Anwar ni asyik dok kena fitnah je. Dia sebenarnya bukan gay, tapi lebih layak dikatakan sebagai 'bisexual', iaitu lelaki dan perempuan semua boleh, depan dan belakang (kalau pompuan pun depan & belakang). Boleh try tanya kat bini dia. Bukalah minda anda wahai penyokong PAS yang totok (siap simpan gambar Nik Aziz dalam kereta dan gambar besar dalam rumah depa lagi). Jarang kita lihat gambar PM iaitu Najib dalam rumah orang BN/UMNO. Ini menunjukkan PAS totok juga adalah taksub kepada pemimpin mereka

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates