Ahad, 27 Mac 2011

ANWAR IBRAHIM 'KO' - 'GAME OVER'


Minggu ini 21 - 27 Mac 2011 merupakan satu minggu yang penuh dengan drama, suspens, pukulan knock out dan ledakan bom atom yang tak boleh selamatkan seorang Pemimpin Agung dan suami yang di anugerah oleh Tuhan, ya Anugerah Tuhan! Tuhan mana? Tuhan Siapa? atau Dewa Murugan di Batu Cave?

Dua minggu lepas rakyat dikejutkan dengan keputusan Hakim Dato Mohd Zabidin Mohd Diah menolak bahan bukti kes Sodomi II iaitu tuala good morning, berus gigi dan botol mineral water. Hakim kata cara bahan bukti diambil oleh polis tidak sah, rakyat terkedu dan ada yang berang dengan keputusan ini. Penyokong Anwar Al Jubb terus mengisthirar yang Anwar telah menang dan membuat kenduri besar-besaran.

Rakyat tidak puas hati, sana sini diadakan tunjuk perasaan menuntut Anwar menyerah Sampel DNA nya secara sukarela atau dipaksa oleh Mahkamah. Penulis tidak ketinggalan, kami juga buat tunjuk perasaan di Dataran ' 0 ' berhadapan jam besar Bandar Sungai PETANI. Kami menuntut Mahkamah dan Hakim berlaku adil kepada mangsa liwat dengan mengarahkan Anwar menyerahkan Sampel DNA nya untuk diuji samada ianya bersamaan dengan sampel DNA yang berada didalam lubang dubur Saiful. Demonstrasi kami mendapat sambutan media eletronik dan cetak dan kemungkinan Hakim dapat memahami perasaan rakyat dan minggu ini Hakim telah membuat keputusan menerima semula ketiga-tiga bahan bukti tersebut. Ini bermakna DNA lelaki ' Y ' yang ada dalam dubur Saiful menyamai DNA yang ada pada 3 bahan bukti yang diguna pakai oleh Anwar, secara saintifiknya DNA tersebut adalah milik Anwar. Tumbukan ini membuat ANWAR rebah ke lantai tapi belum ' KNOCK OUT ' lagi.

Selepas Anwar bangun dan pengadil membenarkan ia lawan semula selepas kiraan 8 kali, tiba-tiba datang tumbukan bertubi-tubi, jab, upper cut, hook dan tumbukan padu dari Dato ' T ' yang terdiri dari Tan Sri Rahim Tambi Chik, Dato Eskay dan Dato Shuib Lazim. Pukulan ini pukulan maut, Anwar dilihat terhoyong-hayang tapi dengan nyawa-nyawa ikan masih degil dan bangun untuk melawan. Habis semua orang dimakinya dan juak-juaknya seperti Johari Abdul dan Saifudin Nasution terus melompat macam kera kena belacan, dikaitnya semua orang termasuk Dato Najib dan Tun Dr Mahathir.

Penulis sempat bertemu dengan salah seorang Dato T di Sg Petani, dia kata Johari Abdul MP Sungai Petani memang HARAMJADAH DAN BINATANG, Johari minta wang darinya sebanyak RM100,000.00 untuk beliau memujuk MP dari Pakatan menyaksikan VIdeo dan wang ini sebagai pelincir. Johari juga selepas menyaksikan video telah mengesahkan bahwa pelakon dalam video itu adalah BOSSNYA.

Hebatnya aura ANWAR AL JUBB apabila Johari pergi berjumpa denganya dia telah menyembah dan melutut didepan Anwar dan mengatakan bahwa pelakon itu bukan Anwar dan menuduh Dato T yang merancang untuk membeli MP Pakatan dengan harga 1 JUTA seorang. Mengikut Dato T yang juga bapak saudara Johari Abdul dia telah telefon Johari dan memaki Johari hingga Johari tidak berani berkata apa-apa. Johari bekas Pengarah BTN cukup hebat satu ketika dulu tapi hari ini Rakyat dan pengundi Sungai Petani akan ludah dan kencing depan dia bila dia balik melawat kawasan nanti.

Sama-sama kita tunggu siasatan polis dan tunggu keputusan Mahkamah pada 18 April 2011 samada Anwar akan dipanggil untunk mempertahankan dirinya atau dibebas tanpa dibicara. Masa akan menentukannya.

1 Melayu

3 comments:

1 Melayu berkata...

Anwar yang ahli ahli Pakatan Rayat sanjung dan puja sebagai Pemimpin Agung Anugerah Tuhan sebenarnya adalah seorang Peliwat Tegar,Penzina, biseksual,Homoseksual,Gay,Penipu,Pembohong and 'THE GREATEST LIAR AND ACTOR ON EARTH'

Ahli ahli PKR,PAS dan DAP tunggu apa lagi ,humbankan PENIPU ini ke Neraka JAHANAM.

Tanpa Nama berkata...

hebatttt asakan kali ni..terduduk dan hampir tersungkur...umat malaysia apa tunggu lagi berfikirlah secara matang dan buatlah tindakan yang tepat dlm pru ke 13 niii

AloQStaQ berkata...

Bravo rakyat Kedah dan seluruh rakyat Malaysia yang dah mula sedaq bahawa ANU GERAH TOHAN tu adalah kaki tak jaga k*te punya samdol !

Dah lama Tun Dr.M nak rakyat Malaysia sedaq.

Sekarang Allah dah tunjukkan satu persatu kesyaitanan insan yang dianggap isterinya sebagai ANU GERAH TOHAN.

Bravo 1Melayu yang terus berani untuk menghebahkan kebenaran ! wa caya sama luuu !


AloQStaQ

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates