Isnin, 14 Mac 2011

Buat Apa Mau Sombong!


Salam Sejahtela

Wa ata satu celita. Celita tintang Perjumpaan Tertutup Blogger Kedah dengan Datuk Muhkriz Mahathir. Manyak blogger tulis DMM saja. Wa pun nak guna DMM lah..

Saudala saudali pembaca musti helan sibab wa boleh ata dalam itu pejumpaan. Kita 1 Malaysia maa..Sebab itu wa sayang dan cinta sama Malaysia..

Perjumpaan malam itu very hot! Wa tengok dali mula sampai habis, olang lain sejuk, wa saja yang panas maa…Wa lasa itu Sobli Sulin pun sama panas macam waa sibab muka dia ata manyak galang..Macam mau makan sumua itu bloggers.

Wa tabik pada Mejer Anuwat. Wa ingat dia banyak galang sibab dulu-dulu wa selalu tengok dia cakap ada api keluar dari mulut dia..Tapi malam tu Mejer Anuwat very professional..

Wa puji itu DMM. Dalam manyak olang chakap DMM itu manyak ikut Tun Hasmah punya stail tapi sibinarnya DMM manyak macam Tun Mahathir. Dia manyak tigas dan sikit galang.  DMM punya chakap manyak telang dan manyak jelas. Wa tulut lisau bila dingar tintang survival UMNO. Wa sokong BN!

Sobli Sulin yang galang macam halimau dengan MT punya blogger antala blogger yang dialog  dingan DMM. Lepa punya talk ata macam itu game Lee Chong Wei lawan itu Lindan.. manyak syok ooo…

Manyak-manyak blogger, sumua laki-laki kecuali dua olang pelempuan. Wa suka tengok sama itu pelempuan muda. Wa tau nama dia CZZ..CZZ, Wa manyak minat sama lu..

Wa manyak dingar. Wa talak cakap apa sibab wa masuk cala tak ala nama.

Cuma 1 wa suka tulis, manyak blogger minta itu Datuk Othman Aziz kasi slow down dia punya stail. Be natural. Sibab manyak blogger masih telasa dengan ayat ‘PELASAN’.

Ok aaa..tata..

3 comments:

titi panjang berkata...

sejarah perkhabaran dan komunikasi di tanah melayu;
1.dimulai dgn tukang cerita;;
2.alam surat habah
3.era wayang pacak jbt penerangan
4.radio
5.talibesen
6.h/phone
7.internet
Rasanya sejauh manakah ahli umno mampu ikuti perkembangan teknologi dan kemajuan komunikasi ini.umno akan ketinggalan semua maklumat kalau masih ditakuk lama.Terutamanya yg bernama pemimpin.Tahniah para blogger sekelian.Selamat berhidmat.Kalau nak tumbangkan PAS pun jangan bodek samapi depa semua terlena dan syok sendiri.Puan UMNO ini bukan reti berkorban.Dia kira asyuk sahaja.Orang kg aku kata depa ini kena GODAM baru nak buat kerja.

JKKKK Kota Sarang Semut berkata...

haiya..Lato AZIZ lia punya makam lain sikit loooo..lagi tinggi dali kita2 loo!!!!itu pasai dia punya stail ala lain skit maaa!!!!lgpun dia ngat ini kdah Bn pelintah lg loooo...jgn malah2 loooo!!!

Tanpa Nama berkata...

Transformasi kepimpinan UMNO Kedah masih lesu dan lagi lesu lantik Othman Aziz. SU ni kena lantik orang muka manis sebab ini politik bukan nak pi perang. Idealisme kreatif penting kerana di kampung pun muka macam tu tak akan menang lantik JKKK. Naik lif sekali pun tak tegur orang di opis umno.Minta ganti gan orang lain la. Dah la dok KFA tak buat kerja ni nak pegang UMNO Kedah. Rakyat semakin jauh bukan dekat. Kami ahli UMNO akar umbi seru Bashah gantilah man aziz gan orang lain.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates