Isnin, 28 Mac 2011

...DALAM KELAMBU.. BILA KOTE MENJADI KAWAQ...


M.au Z. Tong

Ada pro dan kontra berhubung isu skandal video seks Anwar Ibrahim dan character assasination yang hebat dilakukan sekarang.

Fitnah dan serangan peribadi sehingga meminggirkan isu pokok berhubung 'policy debate' dan apa yang boleh dilakukan untuk ketengahkan isu rakyat telah menjadikan politik Malaysia 'full of shit' yang kini dipakejkan dalam 'tong sampah yang sarat dengan cerita-cerita dalam kelambu'.

Psikologi dan budaya masyarakat Malaysia seolah-olah diajar untuk meminati perihal tentang orang. Gosip, spekulasi, cerita peribadi, isu kontroversi adalah wahana yang diminati. Lihat saja rancangan sampah seperti Melodi di TV3, mendapat rating yang tertinggi.

Tampak jelas dalam psiko budaya masyarakat Malaysia aspek dan unsur tahyul, cerita seks, persoalan mengaibkan peribadi dan cerita ceriti orang lain dijulang sehingga mendapat tempat nombor wahid.

Sebahagian besar penceritaan itu pula dibawa oleh sumber yang kurang kredible dan si pencerita dan pelapor pula bukanlah orang yang bermoral, tidak sahih berita yang dibawakan, lebih berpusatkan kepada andaian dan kurang 'solid evidence'.

Jika ditanya kenapa politik Malaysia putarannya menjadi begini? Jawapannya berbalik kepada teori ekonomi "supply and demand'. Selagi masyarakat meminati dan berkehendakkan isu dan cerita dalam kelambu dan selagi itulah paksi kegiatan politik akan berpusat ke arah itu.

Lagipun bukankah ini berkat doa alim ulama dalam PAS sendiri, yang sering mendoakan kecelakaan orang lain?  Lantaran apabila pimpinan mereka sendiri diserang, diselongkar divideokan aksi membalun dan bermukah dengan bini orang MAKA para simpati PAS TIDAK perlu marahkan orang lain.

Telahan lagi pemimpin semua agama yang sanggup menjual agama dan Tuhannya demi berkuasa di PUTRAJAYA kini disaluti dengan kesemakan kepala otak akibat video seksnya berzina dengan pelacur CINA bakal didedahkan untuk tatapan 1Malaysia, maka janganlah pula PAS, PKR dan DAP menyalahkan sesiapa jua.

Inilah budaya yang mereka sendiri galakkan dan semarakkan lebih kurang dua dekad yang lalu.. Dan kini, budaya anutan mereka telah memakan diri sendiri.. Maka bersedialah pimpinan mereka untuk terus ditelanjangi dari pelbagai sudut... Hatta cerita dalam kelambu sendiri.. dan kalau di Kedah.. cerita kote basah ini khabarnya sudah berjangkit pada DATO IR AMIRUDIN HAMZAH, DR ISMAIL dan OSTAD AZIZAN sendiri.. versi video seks mereka difahamkan akan diedarkan menjelang Pilihanraya Umum.. Sementelahan pula, penyakit Anwar Ibrahim yang cukap memuja lubang taik, khabarnya TURUT diikut diikuti oleh DATO MAHFUZ OMAR... Masih ramai pengikut kaum SODOMI rupanya..

Maka mereka kian lemas akibat perbuatan dan strategi yang sudah lama mereka amalkan. Sepatah kata dari nukilan MAO TZE TUNG, dalam prinsip REVOLUSI BUDAYA  'jika masyarakat gemarkan seks, maka kita harus sajikan cerita-cerita seks, dan cerita seks ini jugalah yang kita gunakan untuk menjatuhkan musuh-musuh kita' ..

Prinsipnya, yang menjatuhkan Anwar Ibrahim ataupun mana-mana pemimpin sama ada dipihak pembangkang atau kerajaan bukan kesan conspiracy theory namun kesan 'kote-kote mereka' yang tidak berjaya didisplinkan. Kesan nafsu 'Raja' yang menguasasi diri tanpa diimbangi dengan akal dan iman. Maka kotenya (Anwar Ibrahim) yang sering dahagakan lubang taik, lubang kencing, dan segala lubang sentiasa memercikkan pancutan mani ke merata-rata tempat, kesan sikap rakus dan ketergesaannya itu...

Demikian juga, prinsip 'kote kawaq' ini diamalkan sebahagian besar pimpinan PAS.. Seks bagi mereka adala satu terapi dari sekian banyak masalah kepimpinan dan pembohongan yang mereka mahu jayakan hari-hari...

Agama dilacurkan, diperalatkan bukan dijadikan 'deen' sepertimana kata Tun Daim. Maka dengan istilah arab yang mereka gunakan, sedikit sebanyak doa dan ayat-ayat lazim yang dituturkan, maka tertonjollah imej KeIslaman palsu BUAT mengaburi masyarakat desa yang tentunya cukup ikhlas dan begitu mudah menerima sesiapa sahaja yang mengimejkan dirinya dengan imej Islam, meskipun hati dan niat si 'pelakon berjenama Islam' itu masih boleh diragui... Maka berdasarkan ajaran MAO TZE TUNG dalam prinsip ke 21, REVOLUSI KEBUDAYAAN, 'agama kita jadikan sebagai bahan dagangan, terutama di kalangan masyarakat miskin, biar mereka terpesona dengan ayat-ayat dan ajaran agama yang telah kita pesongkan demi mencapai matlamat kita'.

REALITINYA... AJARAN KOMUNIS YANG DIANUTI DAP DULU KINI SELAMANYA TELAH BERJAYA DIDAKWAHKAN KEPADA PAS... DAN KITAB PROTOCOL OF THE ZION PULA MENJADI RUJUKAN UTAMA PKR MAKA BERCAMBAH APA YANG DIKATAKAN KECELARUAN AGAMA DAN PLURALISME AGAMA DAN TIGA DAJJAL INILAH YANG MENJADI PUNCA SEGALA FITNAH DI DALAM MASYARAKAT..

Renung-renungkan.. ENOUGH IS ENOUGH.. Kebenaran wajib ditegakkan..

4 comments:

JR Shoppe berkata...

Sex..sex..sex..Masih tak habis-habis udara Malaysia dicemari kisah-kisah sex sepertinya pemimpin2 & blogger2 PR & BN sudah tak ada kerja lain, membincang soal-soal sex yg hanyir itu saja pada setiap hari.

Kesian Malaysia, dunia sedang mentertawakan kebodohan kita yang membiarkan rakyat terjebak dalam isu sex yang memualkan tekak itu. Tak ada sandiwara lain lagi kah nak dipentaskan oleh pemimpin2 PR & BN serta pengikut2 mereka, mencipta escapism ketika rakyat sedang bertarung dengan harga barang yang semakin melambung?

Yang pasti kini malaikat Akib tak menang tangan mencatat dosa demi dosa demi dosa demi dosa demi dosa demi dosa yang dicipta oleh pemimpin2 PR & BN serta blogger penyokong2 mereka . Kesiannn.....

Tanpa Nama berkata...

Perdana Menteri Italy pun orang cakap pasai dia tu kaki sex. Sampai la pun mana habis lagi.

Dah Anwar ni kaki sex, Wan Azizah dah monopos, bila dia buat perangai suka main sex dengan berzina sana sini, sampai bila pun orang akan cakap pasai sex yang Anwar buat lah. Awat yang hampa takut?. Malu kat dunia?. Lpas tuuu... bila Anwar buat kerja macam tuu.. semua orang nak dik diam. Peeeeeerrragh, kheaq...ptuih..

Manika varagam berkata...

Sebenarnya cerita perilaku budaya lucah iniserupa sahaja: UMNO=PKR+ 2x5=5x2

Tanpa Nama berkata...

tiga dajjal terbesar sekarang adalah nik ajis,lim kit siang dan anwar .
mereka bertiga bapa segala dajjal di malaysia yang mendatangkan kerosakan besar.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates