Jumaat, 11 Mac 2011

Datuk JO - Jangan Malukan UMNO Kedah


Kedah Times tak mahu komen apa-apa tentang penulisan ini. Cuma Kedah Times nak peringatkan Datuk JO atau pengikutnya supaya tak payahlah dok buat perangai tak senonoh sangat. Malu UMNO, Ketua Perhubungan Negeri serta Timbalannya dan tak lupa Presiden UMNO. Buka orang tak pernah buat perangai macam ini.

Lain kali janganlah dok call ofis GLC dan bagi arahan supaya tidak hadir ke Majlis Sambutan Kedah Sejahtera di Stadium Darulaman. Bukan apa tak professional langsung. Dari segi politik memanglah kita berbeza, tapai dari segi yang lain-lain kita janganlah dok suruh orang boikot. Inilah peeel hangpa waktu TUN DRM datang ke KEdah dulu.

Kedah Times dapat banyak report dari pejabat GLC yang menerima panggilan dari Pejabat Datuk Jo taaaau. Buanglah perangai tak elok tuuu.

PERBUALAN NAJIB, MUKHRIZ DAN JOHARI - gempar

Ds najib: hello Mukhriz anda terpilih.. kerja kuat yer

Mukhriz : Terima kasih bro.. gua sokong 1 Malaysia dan Malaysia Boleh

Ds najib : hello Johari kau kasi tolong itu Mukhriz, jangan cari pasai, dengar cakap aku.

Johari : waaa waaa.. emm mm soksek soksek menangis la bro.. apa lagi.

Blogger yang hebat House PK dan Melayu Raya Daily dan lain lain blog telah memaparkan tentang perlantikan Datuk Mukhriz TDM sebagai timbalan pengerusi perhubungan UMNO Kedah. Dzimba pun tidak mahu ketinggalan dan ingin turut serta mengucapkan syabas dengan ucapan..hanya jauhari yang mengenal manikam dan yang benar tetap akan bersinar walaupun di tenggelam pasir dan lumpur (sendiri reka punya).

Dzimba melihat ada kesamaan diantara PM Ds Najib dan Datuk Mukhhriz TDM (cuba perhati kepala mereka berdua). Bulat dan bersinar sinar. Ibarat langit dan bumi kalau hendak dibandingkan dengan kepala dan raut wajah Dato johari Baharom dan apa nama tu ex MB yang kurang asam tu.

Kurang ajar dan jenis melayu lupa diri, baru jadi MB dah berlagak macam jadi PM. Ingat tak dulu kau cakap kat TV3 'rakyat Kedah malu kerana mempunyai pemimpin macam TDM". Cilako cilako kau ... belajar dari tok guru nik Aziz (fatwa yang perlu dipakai apabila marah).

ITULAH DIA JAM BREITLING YANG TAHAN TEKANAN SAMPAI 200M KEDALAM LAUT (Dzimba pun ada satu..., sebagai penguat semangat bila berjumpa kawan kawan yang pakai rolex).

Apa apa hal pun buat Datuk Mukhriz, Dzimba mengucapkan selamat berjuang dan semuga diberkati Allah selalu.

1 comments:

nabua nami naka berkata...

Dato Joe ok lagi untuk menjadi calon pru 13 nanti.Kerana dia tak terlibat dengan liwat atau di liwat macam mamat di padang serai tu.Orang berak atas jalan mana mahu mengaku.Aku sokong Dato Joe.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates