Isnin, 21 Mac 2011

Pakatan Rakyat Kedah sudah panas pungkoq?

Ceramah Ummi Hafilda yang dijangka berlangsung malam ini 21 hb Mac 2011 (Isnin) 9 Malam Bertempat di Dewan UMNO Taman Wira Mergong, Alor Setar terpaksa dibatalkan ekoran kedatangan ramai pokka-pokka Hijau PAS dan PKR. 

Kedatangan mereka bukan untuk mendengar ceramah tetapi dihidu oleh pihak polis untuk mengganggu/memprotes program tersebut. Padalebih kurang 9.40 malam pihak polis mengumumkan melalui pembesar suara yang ceramah dibatalkan dan semua hadirin dikehendaki bersurai.

Mendengar pengumuman tersebut, pokka-pokka hijau PAS dan sekutunya terus bertakbir kegembiraan kerana berjaya dalam mengganggu ceramah tersebut. 

Apa yang mereka takuti sebenarnya ialah apabila rakyat dapat mendengar siapa sebenar pujaan mereka iaitu Anwar Ibrahim. 

Peliknya pokka-pokka Hijau tersangat prihatin terhadap Anwar sehingga sanggup menghalang orangramai mendengar kebenaran tentang si Anwar ini.

Menurut seorang pakcik yang hadir, dia datang untuk mendengar apa cerita sebenarnya tapi nampaknya hampa kerana tingkahlaku pokka-pokka hijau.

Inilah sifat sebenar pokka-pokka hijau dan sekutunya. Hanya mereka yang boleh berceramah tapi orang tidak dibenarkan. Demokrasi hanya layak untuk dinikmati mereka sebaliknya orang lain tidak boleh.

Konklusi yang dapat dilihat ialah PAS dan sekutunya dalam PR sudah panas pungkoq hasil kebangkitan Gelombang Merah rakyat Kedah. Mereka akan lakukan apa saja untuk mempertahankan kuasa yang dipinjam sementara oleh Allah SWT. 

Semua bangunan atau dewan di KEdah sudah jadi milik
Kerajaan Negeri. Hahah lawak la puak ni

2 comments:

maizatul miza berkata...

salam...

saya berada bersama ummi hafilda dan dato' paduka serta ramai lagi penyokong umno di tempat berdekatan dengan tempat sepatutnya ceramah berjalan...

untuk pengetahuan semua pembaca blog ini, hasil daripada risikan dan lakonan mendapati, bantahan ini dibuat kerana ceramah ummi hafilda yang telah berlangsung di sungai petani 20/03/2011 telah membuatkan ramai pengikut PKR Kedah yang mahu keluar parti apabila mendengar ceramah dan kisah sebenar yang diceritakan ummi hafilda... dan kenyataan ini dikeluarkan oleh Ketua Angkatan Pemuda PKR sendiri sebentar tadi...

Tanpa Nama berkata...

Pokka-pokka hijau diketuai oleh YB Dr Ismail ADUN Aloq Mengkudu yang juga Exco Kerajaan diktator (takut demokrasi) Negeri Kedah. ADUN ini datang adalah arahan Ustaz Azizan yang sudah menjadi penganut DAP dan penjubur (ANWAR IBRAHIM). Semua pokka-pokka adalah upahan yang bakal akan menjadi pejilat juboq Karpal Sing.

Pendedahan Umi Hafilda pasai Anwar Ibrahim penzina bini Azmin Ali akan berkumandang di Taman Wira, Mergong. Mereka amat takut dan hangat pungkoq.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates