Ahad, 27 Mac 2011

PERTEMUAN EKSKLUSIF DENGAN DATO ' T


Semalam 23 mac 2011 penulis dan rakan rakan berpeluang berjumpa 'face to face' dengan Dato ' T ', kebetulan selepas selesai pratonton video clip ALJUBB kepada media di Carcosa Sri Negara Dato 'T'  telah kembali ke Sungai Petani untuk menziarah keluarganya yang sakit.

Kami telah menyoal bertubi-tubi berkenaan bagaimana mereka perolehi video tersebut, siapa pelakonnya, dimana tempat kejadian itu berlaku, siapa saksi, siapa yang membuat rakaman video tersebut, apa hubungan Dato T dengan pelakon, siapa pelakon, berapa kamera yang dipasang dan banyak lagi soalan yaang kami 'DRILL' Dato T. 

Semua soalan itu dijawab dengan tenang dan penuh yakin oleh Dato T dan beliau menyatakan bahwa semua wartawan yang menyaksikan video tersebut mengesahkan bahwa pelakon tersebut ialah tidak lain dan tidak bukan Al Sheikul Pak Sheikh Anwar Al Juburi.

YB Dato Johari Abdul Ahli Parlimen Sungai Petani yang dijemput untuk menonton pun akui gambar itu ialah gambar BOSSNYA dan beliau telah memohon sejumlah wang dari Dato T untuk beliau mengatur beberapa orang lagi Ahli Parlimen dari PR untuk menonton video tersebut sekaligus akan memujuk mereka berpaling tadah. Tetapi selepas beliau balik berjumpa dengan BOSSNYA beliau telah membuat 360 darjah pusing dan menghentam Dato T yang kebetulan adalah bapak saudaranya. Berbagai bagai tuduhan dilemparkan terhadap Dato T, begitulah hebatnya DEWA ANWAR AL JUBB membuat turnover kepada Johari, maka Johari Abdul pun tersungkur dicelah kangkang ALJUBB.

Walaupun berita ini ada kebenaranya tetapi terdapat beberapa kepincangan didalam cara dan watak-watak yang memain peranan didalam episod ini, mungkin mereka kena belajar dari ahli ahli MCA bagaimana mereka membocorkan video lucah Dato Seri Chua Soi Lek dengan berkesan tanpa mendedahkan identiti penyebar video tersebut hingga sekarang.


I Melayu 

2 comments:

1 Melayu berkata...

Anwar kata siapa yang bocor video seks dia tengah balun AMOI CINA semuanya HARAMJADAH BELAKA,termasuk D S Najib ,Tun M dan UMNO.

Ini semua KONSPIRASI nak jatuhkan seorang Pemimpin Anugerah Tuhan Dewa Murugan.Semua orang jahat,yang balun sampai terpancut dua kali tak salah.NiCKY Ajiz pun turut hentam orang yang dedah dan orang yang menyaksikan video terbaik porn 2011.Yang berzina diampun oleh Dewa Al SHeikul al Nicky Al kelantani.Fatwa ini akan digazetkan dalam Perlembagaan Pakatan Rakyat,Perkara 121 (1a).

Tanpa Nama berkata...

Datuk Jo kena pertahankan bosnya, kerana sejak dulu lagi dah macam tu...tapi kalau balik SP dia pi juga jumpa kekawan umnonya juga. Dia pun sedaq kekecohan umno sp memungkinkan peluangnya utk menjadi MP akan terhasil. Untuk itu kena jaga Boss baik-baik...walaupun sebenarnya tidak baik

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates