Rabu, 30 Mac 2011

SAMI HINDU PUN TOLAK ANWAR ! ULAMA PAS BILA LAGI ?


1. Seramai 200 Sami Hindu Pulau Pinang mengutuk perbuatan ZINA Anwar Ibrahim dan umum keluar dari parti PKR pimpinan Bapak Pembohong , Putar Belit dan Putar Alam.

2. Sami-sami Hindu berkata perbuatan Zina ANWAR Ibrahim seperti yang didedahkan oleh Dato Trio dalam video seks terkini adalah DOSA BESAR dalam ugama Hindu. Ianya Haram tapi Anwar Ibrahim kata semua orang yang dedah kes video seksnya adalah HARAMJADAH, siapa sebenarnya HARAMJADAH ?

3. Sami-sami Hindu berkata lagi 'kami tak mahu bersubahat dan menanggung dosa akibat perangai dan nafsu buruk Anwar Ibrahim' .

4. Sami-sami menuntut Kerajaan menubuhkan SURUHANJAYA DIRAJA untuk menyiasat kebenaran video tersebut.

5. Rupa-rupanya agama Hindu pun ada hukum Haram dan berdosa jika berzina !


APA KATA PEMIMPIN DAN ULAMA PAS

1. Nicky Aziz Murshidul Am Pas, Ulama Tersohor di antero Dunia berkata 'Anwar tak bersalah, orang yang mengambil dan menyebar video itu yang salah', ini satu lagi fatwa baru Nicky Aziz, orang berzina tak bersalah,  yang tonton dan sebar bersalah. Fatwa 1/11 kanun jenayah kitab suci Dewa Ayah Pin.

2. Mat Sabu pelakon tersohor PAS kata 'tak perlu Suruhanjaya Diraja untuk menyiasat kes video Anwar Ibrahim, cari pakar luarnegara untuk menentukan video itu tulin atau tidak'. Mat Sabu tak percaya kepada kepakaran yang ada pada anak-anak bangsa, dia lupa anak-anak muda Malaysia mempunyai kepakaran yang cukup tinggi setanding dengan pengarah dan penerbit filem di Hollywood dan Bollywood.

3. Ketua Pemuda Dewan Pas Al Ustaz Nasarudin Hassan berkata 'Siasat skandal rakaman dan setuju tubuh Suruhanjaya Diraja, apa yang penting pihak yang bertanggungjawab menyiasat ketulenan video itu mestilah pakar forensik yang mempunyaai pengetahuan luas. Samada pakar tempatan atau asing, itu terpulang kepada Kerajaan, tetapi yang penting siasatan mesti telus '

APA KATA PEMIMPIN PKR

1. Ini satu lagi KONSPIRASI Politik untuk menjatuhkan Pemimpin Agung mereka Al Sheikul Al Juburi Al Temberangi Al Anwar Al Ibrahimi

2. Kerajaan dan UMNO terlibat untuk menyekat PEMIMPIN MAHA AGUNG mereka mengambil alih PUTRAJAYA.

3. Anwar kata dia tidak pernah melakukan perkara ini, ini FITNAH! Pada malam itu saya ada dirumah mengemaskin facebook dan twitter saya, Betul ka ?

4. Anwar kata lagi jam omega saya ada dalam simpanan Azizah isteri yang maha alim lagi warak  bila pemberita bertanya berkenaan jam omega miliknya yang didapati hilang, siapa yang mengambil jam tersebut? Pelacur atau Dato Eskay? Pelik juga jam tangan suami diberi kepada isteri untuk disimpan.

5. Pemimpin PKR lain cukup yakin Anwar tidak melakukan perkara terkutuk ini dan berbondong-bondong membuat laporan Polis. Hebatnya Anwar !

APA KATA DAP

1. Karpal Singh menikus dan sepi seribu bahasa, 'Tiger of Jelutong' sudah jadi 'Tikus kurap Jelutong'. Dalam kepala Karpal Singh sedang bertanya tanya bila agaknya ANWAR AKAN BERTAUBAT ?

APA KATA RAKYAT

1. Tubuh Suruhanjaya Diraja, siasat dan dedahkan kepada Rakyat, Rakyat mahukan kebenaran.

2. Ulama Pas dan Alim-Alim Ulama bila lagi hendak bersuara, jangan jadi Pengecut. Rakyat mahu dengar Fatwa dari Ulama1Melayu

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates