Rabu, 23 Mac 2011

The Tree Datuk - The Trio - Datuk T

Maka terserlah lah siapa sebenar Datuk T. Mereka adalah The Trio, The Three Datuk, The Three Stooges. Mereka ialah Datuk Eskay, Tan Sri Rahim Thamby Chik dan Datuk Shuib Lazim.

Datuk Eskay adalah orang kuat Anwar Ibrahim sejak 1997 lagi. Tan Sri Rahim Thamby Chik adalah Pengerusi RISDA dan Datuk Shuib Lazim Bendahari Perkasa. The three Datuk ...

Dengan terlerainya misteri Datuk T, maka eloklah kita kembali fokus kepada kes Liwat Anwar terhadap Saiful. Biar pihak-pihak berkaitan membuat siasatan lebih terperinci mengenai video tersebut. Jika benar apa yang dihebohkan, maka eloklah orang yang berkaitan undur dan bertaubat. Jika video tersebut adalah palsu dan tidak benar, maka dakwalah pihak yang terbabit. Laporan Polis telah dibuat!

Kita serahkan pihak polis menyelesaikan masalah ini dengan membuat siasatan.

Pihak Menteri KDN dan Pejabat PM boleh juga buat laporan polis atas tuduhan Anwar Ibrahim yang mereka adalah pihak dibelakang video ini. Anwar mesti bertanggungjawab atas tuturkata dan tuduhan beliau.

Kepada penyokong-penyokong Anwar termasuk totok PAS, jauhilah Anwar buat sementara waktu sehingga semua masalah peribadi beliau selesai. Beliau tidak layak menjadi pemimpin kerana terlalu banyak masalah peribadi yang tidak sepatutnya ada pada seorang yang ingin menjadi pemimpin.

Kepada penyokong PKR dan PAS Kedah, mari kita buang Anwar dan pemimpin anda yang bersekongkol dengan Anwar. Sanggupkan anda melantik seorang yang diselubungi dengan pelbagai masalah dan isu.

Kepada Exco Kedah Dr Ismail, inilah belang sebenar pemimpin yang anda pertahankan sehingga sanggup menghalang ceramah UMNO di dewan milik mereka sendiri. Sanggup bertindak menjadi barua demi mempertahankan Anwar dari didedahkan kepada rakyat.

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

aiseh man.cepat sgt pancut baru nak buat modal kat sarawak dah kantoi.

Tanpa Nama berkata...

PAS memang dah lama diliwat dan dipancut Anwar Ibrahim

Mat Kiram

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates