Khamis, 14 April 2011

Anwar Dan Mossad, Apa Bezanya 
Black Ops dan Bendera PalsuApakah Mossad itu? Mossad adalah salah satu organisasi untuk Yahudi Israel bagi melakukan keganasan di seluruh dunia.

Apakah Bendera Palsu itu? Melakukan perbuatan mengerikan dan kemudian menyalahkan pihak atau bangsa lain untuk itu. Tujuannya adalah untuk menukar pendapat awam terhadap suatu entiti dan akan ada pihak lain akan berperang untuk anda.

Lusitania

Winston Churchill yang separuh Yahudi, bocorkan perisikan ke Jerman bahawa kapal Lusitania membawa munisi. Kapal itu diduga terkena torpedo dan sebuah bom besar telah meletup, mengorbankan 1200 orang. Ini alasan untuk Churchill untuk membawa Amerika Syarikat ke World War 2 di kemudian harinya.
Kristallnacht Kejadian mengamuk di Berlin dan di beberapa bandar sempadan. Pihak Nazi disalahkan dan suara dunia telah menyokong Yahudi.
Bromberg Dianggarkan 58.000 penduduk awam Jerman kehilangan nyawa dalam pembunuhan dilakukan sebelum pencerobohan 1939.Sebuah laman web pada kekejaman di Bromberg melapurkan bagaimana Bolshevik Yahudi Poland dibantai oleh 5,500 Jerman pada satu Minggu Berdarah pada tahun 1939. Ini adalah alasan untuk menyerang Poland.


Hotel King David

22 Julai 1946
Pengganas Yahudi meletupkan hotel dan membunuh 91 tentera Inggeris dan menyalahkan kekejaman tsb.di pihak Arab. Ketika suspek ditangkap, mereka mengatakan Inggeris punyai daftar perisik-perisik Arab dan akan menyerahkannya kepada pihak Palestin. Tujuannya adalah mengadu domba orang Inggeris dengan warga Palestin.
Lavon 1954, beberapa agen Israel yang bekerja di Mesir menanam bom di beberapa bangunan, termasuk kemudahan diplomatik Amerika Syarikat dan cuba meninggalkan bukti yang orang-orang Arab sebagai biang keladinya. Tetapi pihak Mesir berjaya menangkap dan mengenalpasti salah seorang pengebomnya adalah merupakan perisik Israel.
Jun 1968 Robert Kennedy ditembak oleh pejuang PLO bernama Sirhan Sirhan. Kennedy sedang berkempen untuk menjadi Presiden AS dan ini bagi menimbulkan helah untuk Israel membalas dendam atas pembunuhan saudaranya.

USS Liberty .... 6 Jun 19676 pesawat pejuang, 3 kapal torpedo serta 2 helikopter menyerang USS Liberty. 24 anak kapal maut dan 177 cedera. Ketika itu Johnson adalah Presiden AS. Rencana Israel adalah bagi menyalahkan Mesir, dan menghasut AS membalas serangan terhadap Mesir.

September 5, 1972Lapan pengganas Palestin "Black September" menahan 11 atlet Israel di Perkampungan Sukan Olimpik di Munich, Jerman Barat. Dalam usaha penyelamatan oleh pihak berkuasa Jerman Barat, sembilan tebusan dan lima pengganas maut.Yahudi Israelsekali lagi telah menjadi korban, dan sekali lagi jugalah Pelestin adalah penyebabnya.
1976 ... EntebbeIsrael pura-pura terlibat dalam rampasan kuasa di Kenya (Idi Imin adalah boneka Israel), dan kemudian melakukan penyelamatan, menggambarkan diri mereka sebagai pasukan komando elit. Manakala Arab kelihatan seperti raksaksa ganas.
1982Abu Nidal, seorang agen Black Ops Israel, menyerang kedai makanan Goldenberg kepunyaan Yahudi di Paris, 6 maut dan 20 cedera di mana 2 antaranya adalah orang Yahudi.
Pan Am 73Empat perampas mengambil alih pesawat, dan selama 16 jam mereka menawan 379 penumpang, sementara pilot melarikan diri. Pesawat itu telah diserbu dan 20 orang telah maut.
Beirut Marine Berek ... Oktober 23, 1983241 askar Marin maut ketika sebuah lori penuh dengan bahan letupan meletupkan sebuah berek marin di Beirut International Airport.
Achille Lauro.... 1985Abu Abbas dan 15 orang Arab mengambil alih sebuah kapal pesiar dan melemparkan Klinghoffer Leon berlebihan. Setelah dua hari rundingan, perampas meninggalkan kapal. Sekali lagi Yahudi Israel menggambarkan diri mereka sebagai korban.
Polis Wanita Inggeris ditembak .... 1984Pada tahun 1984 Zionis Yahudi melakukan protes di luar kedutaan Libya di London. Sekitar 25 anggota Polis Inggeris digunakan untuk mengendalikan perarakan protes. Semasa demonstrasi beberapa das tembakan terdengar dan seorang polis wanita bernama Yvonne Fletcher telah dipukul dan dibunuh.
Tembakan berasal dari sebuah bangunan yang digunakan oleh Mossad untuk memantau kedutaan Libya tetapi surat khabar mengabaikannya dan menyalahkan Libya.
Israel menggunakan pembunuhan Fletcher untuk menukar pendapat dunia terhadap Libya.
Alia pesawat ... 1985Nidal's Black kumpulan September menembak dengan roket SAM semasa berlepas dari lapangan terbang Athens.Walaupun roket tidak meledak tetapi telah mengakibatkan sebuah lubang di badan pesawat.
Lockerbie Disember 1988 ....Mossad meledakkan Pan PM 103 dan menyalahkan Libya.Malangnya, pesawat terlambat dan meledakkan darat dan semua bukti telah menunjuk ke arah Israel. Tujuan Israel adalah untuk membusukkan umat Islam dan meletakkan asas untuk 9/11.
Amia .... 1992Mossad meledakkan Amia dan Kedutaan Besar Israel di Argentina. Lebih dari 100 terbunuh dan hampir semua daripada mereka warga Argentina.
Luxor, Mesir ... 1992Sebuah serangan di Luxor oleh puak militan, di mana 58 orang asing kebanyakan warga Switzerland telah maut. Dunia Arab menyalahkan Mossad .Israel cuba menghancurkan sektor pelancongan Mesir.
Khobar Towers ... 1996Bangunan menempatkan unit F-15 ini telah dibom. Israel mengatakan itu dilakukan oleh pejuang Hizbullah, namun penyiasat tentera AS telah mengaitkan Mossad telah terlibat.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates