Isnin, 11 April 2011

Anwar Kantoi HabisBila ditanya Jam Omega, Anwar kata apa kena mengena Jam Omega tu?

Walhal, Jam Omega itulah yang sebelum ini Anwar dakwa ada pada Wan Azizah sebagai hujah beliau bahawa dakwaan Dato' Eskay adalah palsu.


Sudahlah hilang 2 jam dalam tweeter juga tidak dijawab. Jam Omega pun Anwar belit. Nampak gayanya, wartawan pun dah tak hormat langsung pada Anwar Ibrahim bakal perdana Menteri kita ni. Tanya soalan yang nak kantoi Anwar saja.

Kesian Anwar, semakin tak keruan jadinya.

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

sebagai pemimpin yang disanjung kerana pegangan agama seperti yang ditonjolkan, anuar tidak perlu menjawab soalan dengan gaya menekan, tegang dan kelihatan marah. Anuar juga cepat menyalahkan pihak lain dalam isu ini. kalau benar polis tak minta, anda tidak salah jika menunjukkan jam itu sebagai bukti. Jam itu berkait rapat dengan tuduhan Dato T terhadap penglibatan anuar dalam adegan porno.
mengapa suka putar dengan isu altantuya? jika hati anda bersih anda hanya menjawab soalan, bukan menyalahkan orang dan cuba mendiamkan orang dengan isu lain.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates