Rabu, 6 April 2011

Apakah Video ini yang dimaksudkan?

Maka tersebarlah bahagian pertama video yang menjadi perbualan hangat sekarang. Pihak Polis telah mengesahkan yang video yang didedahkan Datuk T adalah tulen. Maka Kedah Times petik dari Youtube video tersebut untuk kita sebagai permulaan lihat dan nilai apa yang heboh diperkatakan. Ini hanya aksi beberapa minit sahaja. Bakinya kita tunggu ..

Seperti biasa hari ini sidang akhbar diadakan di rumah beliau oleh isterinya yang menafikan yang lelaki dalam video adalah suaminya. Sebaliknya mengajak orangramai mengambil perhatian kepada kadar pengangguran, tax, pendidikan dan pelbagai lagi yang dia kata ada masalah.

Bila ditanya tentang jam Omega, maka tergagap-gagap menjawab. Seterusnya melenting apa kaitan jam dengan video. Tak cukup ditokok tambah oleh anak dan Khalid Gagal yang menyentuh perihal keadilan, kejijikan dan sebagainya. TUJUAN ... tak mau jawab soalan asal ...


ADUN PKR DAN PAS UMNO yang menyokong pelaku ini, keluarlah dari bersubahat dengan pelaku ini. Keluarlah dari kerajaan yang menyokong pelaku ini. Kerajaan Kedah bersubahat dengan pelaku ini ..

Kita seru penyokong-penyokong PAS dan PKR, fikirlah. Ketua anda semua mempertahankan pelaku ini. Kita fikir dan putuskan ...

Mari kita tonton part 1.  MAAF KERANA LINK ASAL TELAH DI DELETE DARI YOUTUBE. NICE TRY BEB ... tapi sempat di dwonload dan dimasukkan semua ke You Tube


Sungguh malang si pelaku dalam video ini ....

4 comments:

Tanpa Nama berkata...

woi stim siot aku tengok bennda alah ni

Tanpa Nama berkata...

Kalau kita perhatikan, Tun Mahathir buat buku, Najib ada GTP, NKRA, ETP, tapi yang sekoq ni hebat dok buat blue film pulak. Tu pun ada hati nak jadi PM in waiting. Kalau nak kira orang yang keluar dari PKR dari Chandra Muzaffar hingga sekarang, terbaru Gobala, mestilah ianya konspirasi yang amat dahsyat. Hinggakan aku ada terbaca di facebook, ada orang bagi komen Anwar Ibrahim ini telah difitnah dah dekat 20 tahun dah. Inilah contoh orang yang taksub dengan Anwar, hinggakan tak tahu membezakan antara orang yang bijak dengan orang yang hanya pandai cakap sahaja. PKR ni lupa, yang membangkitkan mengenai isu moral Anwar ini tak lain tak bukan Karpal Singh DAP dan Mat Sabun PAS. Atau mungkin dua orang ni juga geng konspirasi? Yang bagi gelaran Al-Juburi depa (PAS), tapi yang kena tuduh kita (UMNO/BN). Anwar ni sebenarnya spesis yang dikenali sebagai bisexual, iaitu depan boleh, belakang pun boleh. Family ada, bini ada, anak ada, jambu ada, pi Siam pun pi, all rounder. Memang orang yang bercita-cita besar ni selalunya mempunyai nafsu yang besar. Yang membuat tuduhan kes sodomi juga adalah pekerja Anwar, ahli PKR, yang kena tuduh UMNO. Ini sudah tidak adil bro

Tanpa Nama berkata...

Akum dan Salam 1 Malaysia

Hakikatnya kehidupan manusia tak lekang dari melakukan kesalahann samada kecil atau besar. Al maklum kita lihat bagaimana satu trend licik dimainkan saudara Anwar Ibrahim untuk menjatuhkan Tun Mahathir semasa perhipunan Agong UMNO. Pada masa itu Ketua Pemuda UMNO iailah Dato' Zahid Hamidi yang telah dipergunakan oleh saudara Anwar.

Hakikatnya Tuhan itu Maha Mengetahui dan akhirnya beliau sendiri kecundang. Kita lihat saudara Mat Sabu orang pertama yang menggelar Anwar Al-Jaburi tetapi akhirnya Mat Sabu penyokong kuat melindungi Anuar Ibrahim. Kita lihat juga Karpal Singh yang mengaku mempunyai bukti kukuh bahawa Anwar melakukannya tetapi beliau kini penyokong kuat Anwar. Mengapa jadi?. Ini kerana Anwar sekutu rapat mereka.

Tetapi lebih malang apabila pemimpin PAS bergelar Ustaz dan kononnya berpendidikan tinggi iaitu Azizan Razak rupa-rupa berperangai seperti kebudak-budakan. Beliau lupa bahawa neliau mendapat limpah ruah adalah hasil perjhuangan UMNO. Kini beliau seolah-olah Kera Mendapat Bunga dan Kera makan Belacan. Sepatutnya beliau bersyukur dan berterima kasih tetapi rupanya beliau lupa nikmat Allah dan mempersendakannya.

Beliau lupa bahawa janji-janji beliau yang tidak dilaksanakan. Malah beliau terlalu sombong dan angkuh serta tidak pernah mensyukuri nikmat dan anugerah Allah hingga lupa pada janji disaksi Allah terhadap rakyatnya. Sebaliknya beliau menyusahkan dan menindas dan menidakkan janji untuk membela rakyat dengan menaikkan harga tarif Air dan menyusahkan dan membemban rakyat dengan memberhentikan perkhidmatan bayaran air di Pejabat Pos.

Sudahlah harga air tinggi, sedangkan kualiti air yang dibekalkan tiada berkualiti dan masih terdapat kawasan yang belum sepenuhnya mendapat perkhidmatan air 100%.

Apakah ini layak untuk mendapat tiket masuk syurga seperti yang PAS laungkan ?. Apapun Allah Maha Mengetahui dan Maha Pemurah.

Melayu Lunas berkata...

Rumusannya.Video ini macam dirancang dan perangkap.Kemudian pompuan itu adalah umpan harimau belang.yang bodoh ini harimau belang agaknya.Perancang dan harimau sama-sama perosak bangsa.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates