Rabu, 27 April 2011

Batang Balak Termahal Di Malaysia

Salam dari CheNed..Untuk tidak ketinggalan dalam isu hangat video klip suami 'Anugerah Tuhan' yang tersangatlah loqlaqnya..

Tengok betul-betul tau kemudian panggillah puak berdengung yang dok tak percaya jantan batang balak ni adalah Anwar..

Kedah times masukkan juga gambar-gambar yang di capture oleh Parpu Kari, jika video kali di remove. Utk pengetahuan semua video part II ini telah di remove oleh You Tube. Tetapi ada pihak yang sudah 'save' terlebih dahulu. Kedah Times pun sempat melalukan benda yang sama. Heheh nak lari kemana anwar ooooo.





Ingat karipap ingat Anwar, ingat lanun ingat PAS k..


6 comments:

Tanpa Nama berkata...

ini satu lagi konspirasi terancang dari BN
kahkahkahkahkah
mana jam omega
kahkahkahkahkah
mana DNA
kahkahkahkahkah
mana sumpah laknat
kahkahkahkahkah
mana syamsidar
kahkahkahkahkah
u dari channel mana
kahkahkahkahkah
mokhtar
kahkahkahkahkah
CIFUT
kahkahkahkahkah

mapoh mu nuwat oooooii

Tanpa Nama berkata...

that is not Mr Anwar. x ada tandok pun. Penapian standad Parti Ajaran Saitan.

Tanpa Nama berkata...

wei ni bukan anuwat la
ni spesis amfibia bertakok besaq
kalau x silap aku dia ni punaisihat parti pgayr
:)
gile siot

Tanpa Nama berkata...

sekali bohong akan bohong lagi..kerap bohong kita akan sentiasa berbohong..sentiasa berbohong kita akan terus berbohong hingga kehujung hayat, itulah penamat berbohong.mula dari alam kubur kita tak dapat berbohong lagi...renungkanlah

Tanpa Nama berkata...

PAPA NURUL IZZAH HEBAT : GERAK PERLAHAN DARI 00:39 HINGGA 00:40 ANDA AKAN NAMPAK BELALAI HARAM JADAH AL JUBURI BESAR DAN PANJANG BETOI///////

Tanpa Nama berkata...

Akum dan Salam 1 Malaysia

Mana letaknya maruah hargai diri yang selama ini mengakui alim. Sepatutnya ambil ikhtibar dari bukan islam dimana mereka sanggup letakkan jawatan demi maruah agama dan negara.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates