Rabu, 27 April 2011

Kejutan: DAP Mohon Masuk BN

Menurut sumber, DAP sudah menghantar permohonan untuk menyertai BN atas kepercayaan bahawa perjuangan BN adalah selari dengan kehendak rakyat. Ini juga turutan daripada sikap PAS yang sudah tunduk kepada arahan DAP sepenuhnya, namun gagal menarik sokongan penuh Melayu dan bumiputra kepada DAP yang mengakibatkan hanya DAP menang kerusi Cina sahaja di Pilihanraya Negeri Sarawak baru-baru ini.

Ini juga turutan daripada pengharaman judi kepada kaum bukan Islam di Kelantan. Kedahtimes difahamkan, kekecewaan DAP paling ketara adalah kepada PKR yang bertanding begitu banyak kerusi, dan bercakap besar untuk memenrintah Sarawak, padahal parti itu hanya mampu meraih 3 kerusi.
Kalau Kedahtimes hendak menulis berita tahap picisan seperti di atas, setaraf dengan tulisan harakah untuk dibaca oleh pengikutnya, setiap jam kedahtimes mampu keluarkan artikel. Namun, Kedahtimes tidak berhasrat merendah-rendahkan tahap intelektual pembaca kami, maka itu, kami tidak menganjurkan fitnah sebagaimana raja fitnah Harakahdaily disini.

Kami hanya menulis berdasarkan fakta dan kejadian yang benar-benar berlaku.


2 comments:

Al Bab berkata...

Kah kah kah kah DAP nak masuk BN.Biar cerita betul.Aku takut PAS lari malam kerana DAP janji tak betul.DAP lah satu-satunya harapan politik PAS selama ini.DAP dan PAS ibarat isi dengan kuku.Kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

harakahdaily hanya sesuai untuk penggemar ubat kuat lelaki. sesudah jadi kuat akibat overdose ubat kuat, otak pun jadi mereng & tak waras dalam menilai sesuatu. ubat kuat yg dijual dlm harakah daily boleh pindahkan otak di kepala pengikut diorang ke 'kepala' lagi satu. ingat harakah, ingat ubat kuat.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates