Ahad, 10 April 2011

Kenalan Anwar - Hebat belaka!

Sopannya lelaki
 disebelah Anwar
Anwar telah menunjukkan dirinya yang sebenar semasa menjawab soalan wartawan di Sarawak. Beliau panggil untuk PC tapi nampak seolah-olah dia yang menjadi wartawan. Soalan kepada wartawan pulak yang ditujukan!

Walaubagaimanapun, dia begitu ketara membenci UMNO yang pada satu masa dulu menjadi platfom kepadanya untuk berkuasa dan menjadi seorang yang kaya raya. Hatinya sudah begitu membenci UMNO yang perjuangannya adalah ALIFF BAA TAA. Anwar tersangat membenci sebuah pertubuhan yang memperjuangkan Islam, Melayu dan Tanahair. Ini kerana beliau berjuang untuk nafsu gila kuasa demi memenuhi cita-cita Zionist antarabangsa!

Di arena antarabangsa beliau mempunyai ramai sahabat yang kontroversi dan terkenal. Al Gore, Albright, Amien Rais, Gus Dur, dan semua yang berkaitan dengan Zionist dan Pluralism agama adalah sahabat baik beliau. 

Di Malaysia beliau bersahabat dengan puak Kominis dan Erdogan PAS. Tidak lupa juga lelaki muda hensem untuk dijadikan kekasih. Tidak lupa juga wanita cantik dan gebu!

Di Sarawak, beliau bersama lelaki ini .... Kita nilai dari gambar dan tingkah laku lelaki ini. Kenapa Anwar baik dengan lelaki ini? Pertanyaan dituju kepada Penyokong-penyokong PKR dan PAS ... tiada lelaki yang baik dan alimkah yang boleh beliau pilih untuk bersahabat ...sealim Nik Aziz ka atau Karpal Singh!

Anwar ... Anu gerah Tuhan ..                                                                                                    
3 comments:

Tanpa Nama berkata...

Supplier baru dia kot!!!

Tanpa Nama berkata...

Berita Gempar : Anwar tak nak balik semenanjung dia akan tinggal di sarawak disana bekalan senang dapat..supplier pun banyak heheheee

Tanpa Nama berkata...

Jantan tu nampak macam orang UMNO je pun.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates