Isnin, 25 April 2011

Macam Mana Orang PKR Boleh Jadi Menteri Ni?

Apa yang Datuk Saifudin Abdulah kata tu memang betul, kita kena hormat pengundi nak pilih parti mana mereka suka. Cuma yang tak betulnya ialah, kenapa tak masuk PKR saja si Saifudin ni?

Jangan salahkan mereka yang undi Pakatan
Ahli majlis teringgi Umno Datuk Saifuddin Abdullah menyeru rakan-rakannya dalam BN supaya henti melabelkan penyokong pembangkang sebagai golongan yang tidak tahu bersyukur atau berterima kasih.


NONESaifuddin yang juga timbalan menteri pengajian tinggi berkata BN sebaliknya mesti menghormati hak pengundi.

“Dengan segala hormatnya, saya minta rakan-rakan di BN jangan menyalahkan atau menuduh mereka yang tidak undi kita sebagai tidak tahu bersyukur.

“Dalam demokrasi, kita mesti hormat hak pengundi untuk memilih mana-mana parti yang disukai mereka. Nanti kita nak jumpa merka lagi dalam pilihan raya akan datang.

“Kalau mereka tempelak kita, apa macam?” soalnya dalam satu kenyataan.

3 comments:

Tanpa Nama berkata...

kata kata YB Saifuddin ni ialah " Sound Of Hope " dalam ertikan yang lain ialah..dia harap terpilih jadi calon bertanding dalam PRU13 akan datang maka senang la nak dapat undi pengasih dari penyokong2 pembangkang...tapi dia lupa..dia berada dalam platform UMNO/BN...maka kena cakap defensive mewakili parti yang di dokong..kalau setakat nak cakap playsafe untuk diri sendiri...boleh belah la...kalau betulpun nak " PLAYSAFE"...PAKAI KONDOM LA SENANG Saifuddin oiiiii....kondom chap Omega.

Tanpa Nama berkata...

ok la..tapi kalau maksud mempunyai yg tersirat tu aku tak boleh kata apa la..

betul kata dia..hak pengundi! tapi pengundi tiada hak nak control wakil rakyat mereka..kalau wakil rakyat mereka tu perangai mcm beruk contoh mcm tian chua atau ahli porn mcm eli bog then tak boleh salahkan pengundi la..

AloQStaQ berkata...

BODOH kalau dicampurkan dengan BANGANG jadinya BODOH BANGANG SIAL !

Sapa nak kenai pembawa Virus "O-MEGA + ANU-GERAH + pLI-wat" ni la dia ! jumpa dah soqang dok dalam UMNO ! kena cepat2 pakai anti-virus kat spesis jenih ni ...

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates