Sabtu, 14 Mei 2011

Anwar Pakai Ky Jelly, 100% Berjaya. Cikgunya Pakai Sabun, Tak Dan Sebab Banyak Buih!!

CheNed ambil ini dari blog Gelombang Rakyat.


Nik Aziz, ahli politik yang bertopengkan agama takkan menyesal dan menarik balik segala kata-katanya. Terbaru Nik Aziz menyelar penyebar rakaman video seks Anwar dan sesiapa saja yang berkaitan dengan isu ini selain Anwar perlu jilat tapak kaki Anwar. Kalau tidak tak akan masuk syurga sebab dikategori menfitnah.

Sebelum CheNed jilat tapak kaki Anwar, CheNed nak bagi cop muka Anwar dengan tapak kaki CheNed dulu. Kemudian CheNed nak cop juga kat punggong Anwar. Bukan itu saja. Anwar kena angkat sumpah muhabalah dulu kemudian tunggu setahun atau 2 tahun dari tarih dia angkat sumpah dulu. Lepas itu baru CheNed nak ambil kira fatwa merapu al bengong Nik Aziz.

Dan terang-terang tajuk yang Harakah keluar bagi menunjukkan perlakuan ke arah maksiat seterusnya maksiat oleh ahli PAS dan juga PR adalah tidak mengapa dan dibenarkan dalam parti itu iaitu tajuk 'Mat Sabu Hanya Berkhalwat'. 

Patutlah Anwar tak takut..'Anwar Hanya Berzina'

Siapa agaknya yang patut makan penendang rakyat dulu?

5 comments:

Tanpa Nama berkata...

saya teringin nak baca apakah cerita disebalik tajuk berita tersebut. mungkin saudara pernah baca berita tu agaknya? kalau pernah, tolong ceritakan dengan lebih lanjut diblog saudara.

saudara tentu pernah dengar dan mungkin lebih arif,ada pepatah mengatakan don't judge a book by its cover. faham kan maksud saya?

rakyat bukan bodoh. rakyat sekarang mahukan maklumat yang haq.telus.tepat.

semoga kebenaran akan datang menghapuskan kebatilan.

Jangan Kalot berkata...

saya teringin nak baca apa kandungan berita tu dan saya yakin ramai lagi yang teringin nak baca. kecik sgt tulisan tu.

mungkin saudara pernah baca agaknya berita tu. kongsi2 la dengan pembaca. kami nak jugak tau apa yang terjadi. kami takmau terus tuduh orang hanya dengan HANYA MEMBACA TAJUK BERITA. bak kata orang putih, don't judge a book by it's cover.

tak gitu sedara?

rakyat bukan bodoh. semoga kebatilan akan terhapus.

Tanpa Nama berkata...

saya teringin nak baca apa kandungan berita tu dan saya yakin ramai lagi yang teringin nak baca. kecik sgt tulisan tu.

mungkin saudara pernah baca agaknya berita tu. kongsi2 la dengan pembaca. kami nak jugak tau apa yang terjadi. kami takmau terus tuduh orang hanya dengan HANYA MEMBACA TAJUK BERITA. bak kata orang putih, don't judge a book by it's cover.

tak gitu sedara?

rakyat bukan bodoh. semoga kebatilan akan terhapus.

Tanpa Nama berkata...

rakyat tak bodoh tetapi Pas memperbodohkan rakyat....Yang batil adalah PAS. Asas menang undi adalah mempergunakan agama. Sendiri fikirlah..Kalau isi lain, tajuk lain tetapi yang jelasnya pemimpin kena tangkap khalwat pun tak apa..

zul berkata...

Memang PAS guna agama untuk menang undi sebab asas yang nak digunakan ketika memerintah juga adalah agama. pemimpin parti pemerintah sekarang ni guna apa? semangat assabiyah.

bagaimana parti yang asasnya adalah agama boleh dikatakan batil. perbezaan Umno dan Pas sangatlah jelas. samada dari segi luaran dan dalaman.

Saya tak baca berita tu,jadi saya takmau terus buat tuduhan. Tapi kalau berita tu benar, saya juga akan tentang. tapi bukan bermakna tentang PAS! saya tentang si pelaku. tapi, kalau berita tu salah dan fitnah semata mata, celakalah orang yang mengada2kan berita tu serta orang yang menyebarkannya.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates