Selasa, 17 Mei 2011

Anwar Prima Facie, Mak Lampir Res Ipsa Loquitor, Dato' Hisham???

Datuk Hisham,

Video dibawah ini menerangkan segala-galanya. Ini sudah keterlaluan dan melampaui batas. Kami tidak mahu menyertai kelompok blogger pro kerajaan yang memanggil Datuk Seri sebagai Kerismuddin, Pondan, Menteri Amaran dan gelaran-gelaran yang seumpamnya, walaupun kami sebenarnya dapat melihat sebab-sebab mereka membuat gelaran tersebut kepada Datuk Seri.

Tolong bantu kami agar tidak menyertai mereka....

5 comments:

Tanpa Nama berkata...

Sumbat saja dalam ISA....barua Anwar ni..baru dia tau langit itu tinggi...Menghina Mahkamah dengan Perkataan " Mahkamah Pandikutty " tak cukup ke Tangkap pompuan durjana tidak mengenang budi ni....atau mai kita ramai-ramai tangkap sumbat botol kicap kat toto ( depan vs belakang) dia baru tau...

Melayu Lunas berkata...

Dato Hisham perlu tegas>Jangan nanti kerajaan dianggap lemah dan lembek.Amaran sudah tidak memberi erti lagi.Isu akhlak songsang ini sudah menjadi penyakit dalam pimpinan melayu.Isu dadah kita tegas.Isu keganasab kita tegas.Isu jenayah kita tegas.Kalau mahkamah pun dihina.Habis segala undang-undang yang dilulus oleh Parlimen nak letak dimana.Keluhuran Undang-undang dan No Body above the law mesti ditegakkan.

Tanpa Nama berkata...

Dok tunggu apa lagi dakwa saja perempuan ini, jelas dan nyata dia telah menghina mahkamah, menghina Umno, Menhgina BN dan menghina Datok Seri Najib, Dakwa dia segera diatas kecelapuran menghina mahkamah.

Tanpa Nama berkata...

Mak Lampir the pompom girl.. Ape orang Singapure buat nyibuk di Malaysie ni. Pergi la kamu balik negare kami, baru tengok boleh tak pom-pom di sane..nyah kamu dari sini..

Tanpa Nama berkata...

Mereka boleh hina mahkamah dalam mahkamah.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates