Ahad, 22 Mei 2011

Apabila Malaysiakini Tidak Lagi Berbohong

Apabila Malaysiakini tidak lagi berbohong,
Anjing pun tidak lagi menyalak,
Babi tidak lagi menyondol,
Biawak akan berjalan seperti Manusia.

...itulah yang akan berlaku apabila Malaysiakini berhenti berbohong.

Mustahil Malaysiakini tidak berbohong, kerana itulah sahaja talian hayat Malaysiakini. Segala kenyataan dipesongkan untuk kepentingan Parti DAP, dengan memancing beberapa kerat Melayu yang sudah diperbodohkan oleh Akhbar dalam talian itu.

Baru-baru ini, Dato Ibrahim Ali difitnah kononnya mahu melancarkan perang Salib, walhal kenyataan Dato Ibrahim Ali jelas " Jika mereka mahukan perang salib, boleh", "kalau dia nak perang Salib, boleh".

Bermaksud, pihak tertentu yang sedang mencabar Islam, dan sekiranya mereka mahu perang, Dato Ibrahim Ali tidak akan lari dan akan lawan. Itulah maksud Dato' Ibrahim Ali. Agaknya, Anwar jika ANwar Ibrahim dicabar dengan perang Salib, adakah beliau takut dan mengaku kalah?

Tetapi Malaysikini melaporkan seolah-olah Dato' Ibrahim Ali mengajak melancarkan perang salib dengan memutarbelitkan ayat.

Tindakan Malaysiakini menyerang pejuang Melayu sebegini akan diteruskan sehinggalah semua orang Melayu dikristiankan atau duduk dibawah pentadbiran kristian sebagaimana contoh contoh yang ditunjukkan oleh DAP di Pulau Pinang, dimana Duit zakat wang lumba kuda sudah boleh dihalalkan, dan disokong oleh ulama PAS. Begitu juga, apabila Lim Guang Eng melarang perarakan Maulidurrasul, maka orang Melayu sepatutnya bertakbir sambil mengakui bahawa itulah ajran Islam sebenar Islam sebagaimana ajaran Lim Guan Eng.

1 comments:

SUNGAI RAPAT ONLINE berkata...

Malaysiakini mana pernah membuat ulasan yang betul. Memang dah kepunyaan pakatan haram, pembohong macam Anwar Ibrahim juga

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates