Ahad, 1 Mei 2011

Askar Sesumpah

 Askar sesumpah sudah bersuara. Akar yang akan berada dimana saja apabila hal Anwar dibangkitkan hatta di dalam masjid, luar masjid, padang bola, shopping complex.

Tian Chua dengan pelbagai penukaran imej akan bertukar warna demi mempertahankan Anwar

Terkini beliau memperlekehkan Islam dan orang Islam.


“Mereka mengadakan sumpah laknat dengan menpermainkan agama. Negara sekarang di bawah Umno mengamalkan sumpah dan negara ini boleh digelar negara ‘sumpah-sumpah’.


“Walaupun saya bukan Islam, saya tahu itu semua salah. Datuk T sebenarnya tidak tahu agama.Saya tidak tahu agama apa yang dianutinya atau dia bawa agama baru’

“Jika semua perkara yang dilakukan boleh diselesai dengan cara bersumpah, bermakna negara kita tiak perlu peguam, hakim kerana dengan bersumpah kita sudah bebas, jimat masa pula,” kata Tian Chua semasa ceramah di Dewan Nusa Bakti, Bandar Baru Ampang.

Jika dengan keadaan ramai peguam yang berperangai macam mereka yang berada dalam PKR, lebih baik kita memilih untuk bersumpah dari berhadapan dengan lawyer-lawyer buruk yang berada dalam PKR.


0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates