Khamis, 26 Mei 2011

Ini negara Kita, Islam agama Rasminya

Pembaca semua, Kedah Times menyeru dan merayu agar kita semua boleh edarkan video ceramah ugama oleh Ustaz Kazim ini. 

Ini negara kita, Islam agama rasmi kita, jadi kita berhak mempertahankan apa yang termaktub dalam perlembagaan negara.

Bangsa lain bebas mencara kekayaan, tapi bangsa Melayu dibiarkan tidur dalam hutan, di atas katil 3 tingkat hanya untuk mempertahankan negara ini. Polis yang rata-rata orang Melayu tidak tidur malam kerana ingin melihat rakyat tidur selesa diwaktu malam. Dan bukan Islam bebas berseluar pendek dan berpakaian dedah memasuki tempat hiburan tanpa perlu risau keadaan keselematan negara.

Kenapa kini mereka menuntut lebih dari apa yang sepatutnya? Kenapa? Kerana ada segelintir Melayu PKR dan PAS yang memberi ruang dan sokongan kepada mereka.

Pembaca sekelian, sebarkan video ini.

3 comments:

Tanpa Nama berkata...

salam..tolong dapatkan info terkini MPSP Sg Petani merobohkan gerai makan di taman ria jaya...bersebelahan dgn kelab cinta sayang...

Tanpa Nama berkata...

Kenapa kini mereka menuntut lebih dari apa yang sepatutnya? Kenapa? Kerana ada segelintir Melayu PKR dan PAS yang memberi ruang dan sokongan kepada mereka.

Sama juga la... Ada Melayu yg dalam UMNO/BN yg dok menyokong dan memberi lebih byk ruang kpd MIC,MCA,Gerakan. MCA n MIC pun dah berani bersuara lantang la niii...
Fikir-fikirkanlah...

nayan berkata...

Kerana Melayu PKR dan PAS yang emberi ruang. UMNO/BN telah berapa lama mengawal mereka tetapi kini mereka sudah naik minyak kerana segelintir org mcm ANon di atas.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates