Ahad, 8 Mei 2011

KUBURKAN DAP : Musuh Kita DUNIA & AKHIRAT


1. Jika benar sebagaimana laporan didada akhbar Utusan Malaysia, Bigdog dan Marahku bahawa adanya gerakkan yang mahu menjadikan Malaysia ini sebagai sebuah negara Kristian, TS rasa kita sebagai umat Islam sudah patut bangun berjihad fisabillilah! Memang perencanaan Kristian tidak akan habis begitu sahaja. Mereka akan berusaha sedaya upaya untuk menghapuskan Islam dari muka bumi ini.

2. Semua orang tahu kristian itu sesat dan lagi menyesatkan. Kalau suruhan kitab mereka pun tidak mereka patuhi inikan pula nak paksa kita ikut mereka!

3. Kitab mereka kata jangan makan BABI (Deutronomy 14:8), bukankah merekalah yang paling ramai pelahab BABI?

4. Kitab mereka kata jangan ZINA kalau zina hukum bunuh (Leviticus 20:10-27)., tapi bukankah ZINA itu cara hidup mereka hari-hari?

5. Kitab mereka kata orang perempuan kena pakai tudung kalau tak pakai tudung, cukur rambut mereka (I Corinthians 11:6), tapi kenapa mereka yang mempertikaikan bila wanita Islam memakai tudung?

6. Kitab mereka kata kena puasa sehari suntuk (Matthew 6:16), pernahkah mereka buat? JAWAB KESEMUA SOALAN TERSEBUT WAHAI ORANG KRISTIAN!

7. Kita tahu mereka sesat tetapi dengan kerjasama dari Cina DAP pastinya kerja para mubaligh kristian akan lebih mudah! Kini DAP dah jadi orang tengah kepada gerakkan ini, kita nak tanya PAS masih mahu meneruskan niat bersahabat dan bersubahat dengan puak-puak DAP ini lagi kah atau nak bertaubat nasuha?

8. Kalau PAS masih SETIA bersahabat dengan Cina DAP dan puak-puak kristian ini, the hell with you PAS! Kami umat Islam di bumi bertuah ini akan pastikan PAS juga lenyap dari bumi Allah Malaysia ini! Cukuplah dengan segala alasan dan hujah-hujah "memperbetulkan-tindakan-sesat" kamu!

9. Kepada umat Islam di Malaysia ini, ayuhlah kita daulatkan Islam dan pertahankan agama suci Allah ini sehingga ke titisan darah terakhir! Biarlah mati kita mati syahid dari mati menerima laknat Allah!

10. DAP harus kita kuburkan! DAP jelas lagi terang musuh agama kita dunia dan akhirat!
 
Kedah Times : Mengajak semua orang Islam tidak kira dari UMNO, PAS atau PKR supaya bersatu hati dalam memerangi musush sebegini. Kita perlu bersatu.
 
Petikan dari Tok Senawi

4 comments:

Tanpa Nama berkata...

N Ajis tak percaya akan ada usaha untuk menjadikan Kristian agama rasmi Malaysia. Terang2 tali barut Yahudi dan Nasrani.

Tanpa Nama berkata...

jangan melatah...

issue ini direka atau diketengahkan untuk LAGAKAN orang/ kerajaan melayu/ Malaysia dengan lain-lain Kuasa Besar dalam dunia..

Cari jalan lain dari jalan mereka..

tok senawi berkata...

Terima kasih di atas sokongan KEDAH TIMES kepada blog TS. Pastikan pendedahan MUSLIHAT KRISTIAN secara bersiri dalam www.toksenawi.blogspot.com

Syburi Times berkata...

Tok Senawi
Kita akan letakkan link di Kedah Times

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates