Selasa, 10 Mei 2011

Mulutnya Yang Suka Mencarut Tanda Anwar Kegersangan

'Pandi Kutty'..atau  dalam erti kata Melayunya 'anak babi'.

Sekali dengar macam tak percaya yang menuturkannya adalah insan yang satu ketika dahulu sudah berada di anak tangga kedua menjadi Perdana Menteri. Dan pernah satu masa sebelah kakinya berada di taktha yang tinggi dalam negara tetapi apakan daya, kaki yang dilangkah kaki kiri.

Tak ada rezeki untuk Anwar menjadi seorang Perdana Menteri.

Anwar Ibrahim sudah jadi Anwar yang berbeza ketika beliau dalam UMNO. Tiada carutan, tiada herdikan tetapi hari ini Anwar seperti sudah hilang kawalan.

Kalungan bunga pada masyarakat India banyak maknanya. Tetapi yang nyata cara Awnar dikalungkan tak lebih dari kalungan bunga pada gambar si mati.

Buat masyarakat India yang berada di dalam majlis di mana Anwar mengherdik dan mencarut pada Dato' Najib. Anda semua patut rasa selamat dan bernasib baik kerana tiadanya manusia yang sama jenis dengan Anwar. kalau tidak India pasti akan berpecah belah seperti Melayu.

Apa yang Anwar tak boleh jual? Dan lagi satu, Anwar bercakap lagi teruk dari orang yang mabuk bercakap. Sekurang-kurangnya orang mabuk minum todi bercakap, dia cakap merapu sekejap sahaja kemudian dia waras kembali tetapi Anwar sudah tak leh nak waraskan fikirannya lalu terbitlah kata-kata yang menunjukkan bahawa dia tak sesuai lagi jadi pemimpin.

Anwar...sudah tak mampu kawal mulut sama seperti takleh kawal alat kelaminnya..

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates