Sabtu, 28 Mei 2011

Nyanyuk Nik Aziz Boleh Basikan Gulai Dalam Masa Satu Saat

Nik Aziz menyatakan Nabi Muhammad adalah ahli politik. Nik Aziz juga telah menyatakan bahawa masuk PAS adalah kembali kepada asal iaitu kembali kepada Islam.

Kalau tak percaya sila baca di sini. Dan kepada UMNO, perhatikan ayat-ayat mengapa UMNO ditolak tetapi kepada semua ahli PAS dan yang dah benci UMNO tolong fikir kembali adakah Nik Aziz itu benar dan tidak permainkan agama?

Sekurang-kurangnya UMNO jahat kerana berebut kuasa tetapi PAS lagi jahat kerana menyamakan masuk PAS seolah masuk Islam. Dasar memutarbelitkan agama. 

CheNed ahli UMNO tetapi sangat tak setuju dengan tuduhan UMNO memisahkan agama dengan pentadbiran. Sialan punya tuduhan. Berdirinya Islam dengan 5 rukun dan tak pernah ada salah satu rukun Islam adalah masuk PAS. Ulama penjual ugama adalah seperti Nik Aziz! Ulama menghalalkan apa sahaja termasuk zina adalah Nik Aziz. 

UMNO tidak memesongkan agama seperti PAS. UMNO jika jahil masih boleh dibentuk tetapi PAS yang telah menyeleweng pemikiran ahli-ahlinya dengan melabelkan bukan ahli PAS adalah kafis lebih dasyat dari jahil. 

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates