Selasa, 10 Mei 2011

PAS bakal di Kristiankan?

Kedah Times ingin mendengar jawapan dari totok PAS di Kedah khasnya. Apakah berbaloi mengajak penganut kuat Kristian memberi tazkirah di rumah Allah?

Pernahkan tokoh-tokoh Islam PAS dijemput memberi tazkirah di majlis-majlis mereka (Kristian)?

Nampaknya PAS sudah menjadi lebih pluralism dari Anwar sendiri.

Kita ingin mendengar jawapan dari totok PAS!

Artikel di bawah Kedah Times petik dari blog Mat MalayaKERJASAMA TOK-TOK PAS DAN MUBALIGH KRISTIAN DALAM MEMESONGKAN AKIDAH RAMAJA ISLAM!!?

ADUN Subang Jaya, Yb Hannah Yeoh telah “memenuhi undangan” Nazir dan Imam Masjid Al Falah di USJ Taipan, menghadiri dan memberikan “Tazkirah” serta menyampaikan angpow dalam satu majlis Iftar Ramadhan minggu lalu.

Siapa sebenarnya Hannah Yeoh ini ?

Dia merupakan seorang Tokoh Muda kristian yang komited. Buktinya pada 4 Sep 10 @ jam 1830 – 2200, di Sunway Pyramid Convention Centre, SUNWAY, satu Program Motivasi Kristian telah diadakan.

Ia bertajuk “Change Your World – You make the Difference” anjuran Christian Creative & Music Ministry of Eagle Point Church bralamat No.2, Jln Rajawali 3, Puchong Jaya.

Hadir lebih kurang 1,400 org remaja brumur 16 – 25 tahun. Yang memberikan pengisian ceramah adalah “ustazah” Hannah Yeoh dan Edward Lee – Adun DAP Bkt Gasing.

Ternyata dalam menjalankan dakwah Kristianisasi, Hannah Yeoh lebih bijak dari Hassan Ali, Iman dan Nasir Masjid USJ Taipan. Tazkirahnya telah berjaya memecah belahkan umat Islam. Sampai bilalah, EXCO Pas, Iman Pas dan Nazir Pas ini terus ditipu dengan licik oleh Mubaligh Kristian ini !

Rakyat menunggu dengan penuh prihatin samada Hannah berjaya di Islamkan oleh Nik Aziz dan Hassan Ali atau Hannah akan mengkristiankan remaja Islam USJ Taipan ! Tahniah atas kedangkalan akal Nik Aziz, Hassan Ali dan kuncu-kuncunya.

source : rmf

ps : ohoooiii pope ajiss oii... apa dah jadi neh,,,,

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

cina mmg celaka 13 mei abis melayu di sembelihnya..PAS pulak buta sejarah pula mengagungkan mereka dgn gelaran khalifah islam..khalifah yang akan sembelih dia nanti.elok sembelih jr nik aziz bagi mati..tak ampun dosa dia mengkahafirkan sesama islam.semoga dia mati tak bole mengucap

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates