Ahad, 29 Mei 2011

Pistol Air Dan Kasut - Tak Ada Dalam Klip Video Seks Anwar K..

Ini adalah senarai cenderahati atau hadiah-hadiah yang boleh diberikan kepada pemimpin-pemimpin sayap UMNO yang sedang diperkatakan orang.

PEMUDA - pistol air
PUTERI - kasut tumit tinggi (bukan sepasang tetapi hanya sebelah)
Go to fullsize image

Kata mereka pistol air tu sebab sesuailah dengan imej PEMUDA hari ini. Nampak saja hebat tapi bila bercakap keluar air liur lebih banyak dari isi.

Kasut tumit tinggi pula sesuai untuk PUTERI sebab dalam minda mereka ialah siapa yang paling cantik dan bergaya dialah yang layak jadi ketua.

UMNO oh UMNO..Malang nasibmu sebab ramainya pistol air dan si pemakai kasut tumit tinggi dari yang benar-benar berkemampuan mentadbir membawa UMNO kembali ke persada.

Psst..betul ke? Kalau tak betul buktikanlah kemampuan sebenar PEMUDA dan PUTERI..

7 comments:

Ular Menyusur Akar berkata...

hik, hik.....Biarlah emak, emakyang buat kerja.

Mr Paya Besar berkata...

Pistol air hanya sesuai tembuk jubok sahaja.kah kah kah kah kah

Manika Varagam berkata...

Pemuda UMNO....tak ada idea.Akal pun pendek.PU3 pula macam puan puteri demam malaria.Bergaya dan melaram serah pada PU3.Ada Pemuda playboy pun ada.PU3 playgirl pun ada.
Mereka pegang jawatan kerana ligan projek.Pgrogram Pemuda kosong.PU3 kerja tayang body je.Zaman kami dulu Pemuda/PU3 hebat selalu dekati masyarakat.Hari ini katanya kena ikut arahan Ketua Bahagian .Kalau tak dapat restu dia maki empat lori.itulah nasib pejuang muda kini.

AanaQarbana berkata...

Lambang ataupun logo untuk pemuda UMNO sama ada Pistol ayaq ataupun pistol angin memang sesuai serta relevan.....
Manakal bagi P3 ialah kasut tumit tinggi sebelah tu memanglah padan dan tepat....cuba para pembaca terjah atupun jengah sekejak dalam beberapa face book milik P3 UMNO Bhg Pdg Seri seperti milik "kak mid"...."eizasyahriza azman"..."dermawati osman"...."suk puteri" dan banyak lagi....gambar-gambar memaparkan kecantikan, keseksian ketika bertugas dalam beberapa siri PRK yang melibatkan P3 dan beberapa orang PW yang tak sedar diri yang kononnya masih Puteri....lihat........itulah sahaja kot yang mampu di lakukan oleh P3 UMNO dalam seharian hidup mereka...adakah dengan mempamerkan gelagat sedemikian rupa UMNO mampu menang bergaya dalam PRU akan datang.. kalau macam kenalah P3 Malaysia mengubah taktinya dari sekarang....semuga berjaya.........hidup Rahman Mahmud.............3x

Tanpa Nama berkata...

he.he.he.....:)

Tanpa Nama berkata...

pistol ayaq cap pak turut.. kah kah kah

Melayu Lunas berkata...

PU3 padang serai.kah kah kah kah kah kah kah.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates