Sabtu, 4 Jun 2011

4 Sudut Berbeza Anwar Ibrahim Mengomol China DollSila klik di sini untuk saksikan dengan mata kepala anda video seks Anwar yang dirakam 4 penjuru. Memang me buktikan lelaki tua ini kemaruk seks!

http://www.papagomo.com/2011/06/ekslusif-18sx-video-seks-anwar-ibrahim.html

1 comments:

Mohd berkata...

Hari ini adalah permulaan hari gelap bagi kaum Melayu di Malaysia.
Dgn parti PAS dikuasai oleh puak Erdogan, maka yg menang adalah DAP yg akan menghancurkan kuasa politik orang Melayu di tanah airnya sendiri. Puak Erdogan yg telah dipilih spt Mat Sabu dan Din Puduraya akan menyokong sepenuhnya kelakuan Anwar aljuburi sebab mereka pun sama saja gila seks.
Lebai2 PAS yg telah mengundi dah kenyangkah dgn wang sogokan Anwar? Cukup ke utk 7 keturunan?
Dgn kebodohan Najib yg telah berkali2 mengalah dgn tuntutan2 kaum Cina.
Tengok saja sekarang ini pelajar2 Melayu kita yg sedang belajar perubatan di Timur Tengah menghadapi masalah kewangan tidak langsung dihiraukan oleh Najib. Ini kerana kaum Melayu tak buat bising. Menteri2 Melayu pun diam seribu bahasa.
Tak apa. BN akan tumbang pada PRU13 yg akan datang, kerana kaum Cina yg pandai akan mengundi DAP dan kaum Melayu tidak akan mengundi BN.
Betullah teori RAHMAN.
Anwar Ibrahim akan melepaskan dirinya dpd tuduhan meliwat apabila dia berjaya menjadi PM. Kaum Cina melalui DAP akan berkuasa sepenuhnya. Hak Istimewa kaum Melayu akan dihapuskan. Institusi Raja-Raja akan dibubarkan. Malaysia akan dijadikan sebuah republik spt Singapore. Perlembagaan Malaysia akan dipinda. Kaum Melayu akan mengemis di tanah airnya sendiri.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates