Jumaat, 17 Jun 2011

Agenda DAP sebenar

Cadangan penubuhan Malayan Union ditentang hebat oleh orang Melayu. Ini disebabkan British mahu jadikan negara ini milik semua bangsa. Tiada hak istimewa untuk pribumi dan sebagainya.

Ianya ditentang hebat oleh seluruh umat Melayu. 

Kini peristiwa yang sama berulang kembali tetapi ianya disokong oleh orang Melayu sendiri. Melayu PKR, Melayu PAS dan Melayu DAP. Malayan Union dalam nama yang lain ... Malaysian Malaysia.

Nenek Moyang kita bermati-matian menentang penubuhan Malayan Union tetapi kini sudah ada cucu cicit mereka yang memilih untuk membawa Malayan Union ala DAP kembali.

Mari kita tonton video ini. Allah telah memperlihatkan kepada kita betapa rakusnya pihak-pihak yang membawa agenda Malaysian Malaysia selepas mendapat sedikit kuasa.  Mereka memporakporandakan apa saja yang berkaitan dengan Melayu, Islam dan Sultan.

Kepada orang Melayu dalam PKR, DAP dan PAS, soalan dari Kedah Times ialah sanggup kah anda semua makan BABI?

Dan juga jangan lupa untu tonton video ini di FACEBOOK.


2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Akum dan Salam 1 Malaysia

Saya amat tertarik dengan rencana di atas. Memang jelas kini penjajah cuba melaksanakan perjuangan mereka yang belum bernokhtah. Kini mereka cuba cara baru melalui saluran baru yang didaftarkan sah melalui Akta Pertubuhan iaitu DAP. Hakikatnya ideologi DAP adalah lanjutan perjuangan fahaman komunis dan kapitalis. Meraka ini mendapat bantuan dari segi kewangan dan moral melalui pertubuhan zionis, anti islam dan yahudi. Dalam Malaysia mereka dimonopoli oleh PARTI PAS,PKR,DAP.

PAS penubuhan asalkan untuk menengakkan islam. Apakah perjuangan PAS ini bertunjangkan islam. Kerapuhan dan kelencongan Parti PAS dari landasan islam terbukti nyata pemimpin Musyidul Am menyelamatkan Mat Sabu daripada terlaksana hukuman hudud. Kita lihat secara terangan PAS menterjemahkan Anuar sebagai peliwat sebagaimana ceramahan kehulu kehilir oleh Mat Sabu mengatakan Anuar dengan gelaran Al Jaburi. Kekukuhan bukti Mat Sabu ini diperkuatkan lagi dengan kata2 Karpal Singh. Begitu pengakuan Anuar kepada Imam Besar Masjid Negara pada masa itu disandang oleh Ust. Taib Azamuddin.

Mat Sabu pernah berceramah di Air Hitam Kedah menghentam Rahim Tamby Chik yg satu ketika dikaitkan dgn seorang gadis. Akhirnya beliau meletak jawatan sebagai Ketua Menteri Melaka. Begitu juga UMNO menyikirkan Anuar akibat peristiwa lihat yang dicanangkan oleh PAS.

Malangnya Mat Sabu yang ditangkat khalwat dihotel Perdana no. 121 bersama Norma melawan arus menentang habisan dan akhirnya Nik Aziz menyokong kuat beliau dan hukuman hudud dan tindakan tidak dikenakan.

Begitu juga Anuar Ibrahim diangkat sebagai pemimpin oleh PAS dan agenda liwat dimunapulasikan oleh PAS untuk kepentipangan perti melawan arus dan hukuman demi kepuasan hawa nafsu dan kuasa PAS.

Kita lihat PAS pernah mengatakan orang2 UMNO Kafir apabila berkawan dengan MCA dan MIC. Tuhan itu Maha Kaya dan Maha Kusa akhirnya PAS bersengkokol dengan DAP yang berfahaman komunisma dan kapitalisis yahudi zionis. Terjemahan ini jelas apabila Karpal singh mengeluarkan fatwa bahawa langkah mayatnya dahulu jika nak tubuh negara islam dan mendapat restu Nik Aziz dan PAS.

Keadaan getir yang menentang kekafiran kini diterajui UMNO dan penyokong kekafiran, yahudi, zionis dan komunis kini diterajui oleh PAS. PAS kini penuh bersendiwara dan cuba mencari publisiti murahan dengan memutar belit fakta akibat ekonomi yang tidak menentu akibat perbuatan yahudi dan zionis yang membunuh golongan islam dan menghancurkan negera islam yang memiliki minyak. Mereka relah mencuri minyak secara total. Hakikatnya islam kini berpecah belah dan lemah sepertimana terjadi di malaysia akibat ketamakan dan gila kuasa seperti PAS.

Peluang ini diambil oleh Yahudi dan Zionis untuk menekan dan menindas golongan islam. Mereka secara terangan membuli negara islam dan propaganda mereka berhasil dengan kenaikan harga minyak yang terlampau dan mengakibatkan berlakunya peningkatan harga barangan. Secara tak langsung golongan yahudi dan zionis ini berharap rakyat akan memberontak dengan kenaikan harga minyak dan barang2, Yahudi dan zionis kini tersenyum riang melihat islam dipecah belah dan berlawan sesama saudara.

Peranan licik ini menjadikan mereka mudah melaksanakan idelogi mereka. Malaysia kini juga telah diserang secara halus dan dimana gereja dibina diperkampungan melayu dan kemudahan arak dijual berluluasa dibawah kerajaan PAS dan DAP. Amat malang apabila berlaku penindasan atas golongan pribumi oeleh DAP, Nik Aziz dan gengnya PAS akan membela habis-habisan. Tidak cukup dengan propanganda, mereka menyalahgunakan AlQuran dan Hadis untuk memperjjuangkan agenda DAP.

Keadaan kini bukan sahaja UMNO berdepan dengan Yahudi, zionis dan Komunis tetapi terpaksa berdepan dengan PAS mengaku islam tetapi menyokong penyebaran fahaman DAP.

Tanpa Nama berkata...

smoga taun ni bn rampas balik kedah

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates