Rabu, 15 Jun 2011

Antara Anjing dan Ambiga, sapa akan KENA dulu?

Nampaknya panas sana sini dengan pendedahan Pengerusi Pilihanraya Bersih dan Adil BERSIH 2.0 iaitu Ambiga Sreenevasan. Sekadar ingin berkata sesuatu yang terdetik. Jangan terlampau berani kerana mungkin ianya memakan diri.

Juga sekadar ingin mencadangkan KDN mengambil tindakan segera menghalang BERSIH dianjurkan kerana jika bukan KDN, takut-takut pihak lain yang lebih tegas mengambil tindakan yang lebih agresif dan lebih terkesan di minda agar Melayu sedar bahawa bangsa ini sedang dipergunakan sebaik-baiknya.

Kerana dalam berjuta umat Melayu, masih ramai yang mempunyai semangat Hang Tuah, Hang Jebat dan seluruh pahlawan Melayu yang melihat bahayanya pergerakan sulit merosakkan Melayu itu sendiri.

Sekadar tumpang resah dan risau dengan perkembangan politik negara yang sebenarnya lebih dari telur di hujung tanduk. KDN mesti bertegas!

4 comments:

Anak Seberang berkata...

slm tuan
saya dh lama follow dan pautkan blog tuan
harap tuan juga dpt berbuat demikian
demi utk kuatkan lg saf bloger pro kerajaan..

BOMOH RP berkata...

biarku 'santet' saja mongkok tu! tunggu!!!

MR Paya Besar berkata...

KDN dan menteri nya kena tegas.kalau setakat gempak puak ini bukan nak endah.KDN pun buat juga op sapu BERSIH semua anasir yg kacau harmoni negera.Jangan kasi chance langsung.

Tanpa Nama berkata...

Akum dan Salam 1 Malaysia

Kini jelas menunujukkan pembangkang kini bukan untuk membangkang kearah kebaikan dan memimpin kerajaan dan menegur kesalahan. Hala tuju PAS+DAP+PKR kini umpama perjuangan komunis di Tanah Melayu dan juga zionis menentang agama islam. Kita lihat kerajaan buat kebajikan dan kemudahan untuk rakyat mereka kata pembaziran dan kerajaan sudah gila dan menggelarkan bermacam2 perkara yang keji.

Pembinaan Putrajaya mendapat tentangan kuat daripada puak ini malah mereka berjanji akan menjualnya jika berjaya memerintah negara. Begitu juga pembinaan Lebuhraya Utara Selatan. Projek mega dan banyak lagi semuanya pembaziran. Hakikatnya yang dilaksanakan oleh kerajaan yang dikatakan membazir itu telah memberi satu impak dan pulangan yang lumayan kepada Negara sama daripada segi pelaburan asing dan sebagainya.

Jelas sekali perjuangan PAS selama ini yang melaungkan perjuangan Islam dan untuk melaksanakan hukum hudud adalah penipuan dan pembohongan semata-mata. Mengapa hudud tidak dilaksanakan negeri Serambi Mekah terhadap Mat sabu yang melakukan maksiat bersama Norma di Hotel Perdana No. 121. Bukti jelas menunjukkan PAS sebenarnya bersendiwara malah mengangkat martabat penzina sebagai pemimpin mereka.

Jika benar PAS hendak melaksana Islam mengapa masjid2 tidak dibina di Kelantan sedangkan Nik Aziz mengeluarkan wang berjuta2 ringgit membangun Patung Buddha yang sangat besar hinggakan sama dengan ketinggian kubah masjid.

Lebih mengaibkan apabila Musyidul AM dan golongan ulamak PAS secara terangan menyokong maksiat dan memuja bogel E.Wong, penodaan kesuciann oleh DAP.

Kini PAS terangan menyokong kuat pelakuan zina dan penjualan arak2 tumbuh macam cendawan serta pembinaan gereja lebih diutamakan daripada pembinaan masjid.

PAS hanya bertopengkan nama islam tetapi hakikatnya perjuangan mereka kearah perjuangan menegak kejahatan dan kemudaratan kepada negara. Ini jelas pengkiatan negara yang diterajui komunis dan yahudi kini diteruskan agenda mereka melalui PAS,PKR,DAP. Mereka perosak bangsa, negara dan agama.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates