Ahad, 26 Jun 2011

Anwar patut di dakwa

1. Video telah disahkan oleh pakar yang ianya Tulen.

2. Pakar video dan imej telah mengesahkan yang lelaki dalam video ialah 99.99% seperti gambar Anwar yang diberikan.

3. Datuk Eskay telah mengesahkan yang beliaulah watak ketiga dalam video tersebut. Malahan bersumpah.

4. Jam Omega telah berada di tangan Polis dan sehingga kini Anwar tidak boleh menunjukkannya apabila diminta berbuat demikian.

5. Apabila disuruh bersumpah, Anwar berdolak dalih.


6. Semua bukti telah ada.

7. Kenapa tak lapur atau tangkap Anwar berzina? Bawa kes penzinaan beliau ke mahkamah Syariah.

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Akum dan Salam 1 Malaysia

Bertapa indahnya Negara Malaysia dan bertapa syadunya kehidupan di Malaysia. Keadaan ini sudah tentu tidak disukai oleh jiran dan musuh2 islamnya. Untuk menjatuhkan islam terpaksa mempergunakan orang2 islam yang tamak dan gila kuasa serta mempergunakan kemudahan agama untuk mempertahankan tindak tanduk mereka sebagaimana Yahudi Laknatullah telah memperdayakan ahli3 PAS kini.

Kita lihat kepadatan kerakyatan Singapura hinggakan terpaksa menambak laut dan menceroboh tanah jajahan negara lain sepertimana Israek untuk rakyat. Masakan DAP mahu lihat ayahnya hidup dalam keadaan kesesakan nafas dan sengsara duniawi, sedangkan mereka hidup bersenang lenang di Negara Malaysia bersebelahan ayahnya. Kita akui Singapura kaya tetapi teramat miskin dalam kehidupan duniawi sebenarnya. Mereka amat miskin tanah untuk diduki dan sanggup menceroboh hak makhluk lain dan juga hak orang lain.

Mereka kaya dgn sumber kewangan dan pemikir yang hebat kerana mereka berjaya merompak dan menyamun khazanah Islam dizaman lampau dan dicetak rompak. Tiada ada jalan mudah dalam kamus mereka kecuali meracuni dan membeli golongan islam yang ekstrim kerana mereka ini mudah diperdayakan dan juga golongan maksiat dan pertualang kerana ingin perlindungan keselamatan dan kekayaan hidup.

Kisah lampau berulang kembali sebagaimana detik2 kejatuhan Kerajaan Melaka yang terlalu masyur dan kaya hingga askar2 upahan terdiri daripada bangsa banggali atau siks. Rakyat dibuai mimpi sebagai pertuanan. Golongan pembesar yang irihati dan pembuat maksiat sebagaimana Tun Muhathir kerana kembali disebabkan wanita jelita. Kini kita lihat banyak golongan mengaku ulamak terbah sombong, angkuh dan tamak dan gila glamour dan kuasa serta wang.

Mereka merasai irihati dan cemburu apabila sesuatu kemudahan berpindah tangan. Bagi mereka habuannya perlu disalurkan kepada mereka sahaja. JIKA dinpah kepada ulamak lain mereka murka dan mula menabur fitnah dan mengadu domba serta berlawanan sifat yang diterap oleh islam bahawa sesuatu itu adakalanya harus dijadikan sedekah tetapi kini ulamak harus dibayar upah yang mahal dan diperdagangkan ilmu mereka untuk kuasa dan wang. Mereka gila glamour dan gila pangkat dan wang. Bagi mereka semuanya harus berpandukan dan dibeli dengan wang serta pangkat.

Ini berlawanan dengan sifat peribadi sahabat2 nabi SAW dan para Khalifah islam sejati. Mereka hanya ambil gelaran khalifah tersohor sebagai perisai untuk menarik ahli tetapi rohaniahnya berlawanan sama sekali. Kita lihat peribadi menggelar ulamak terlalu mudah tersinggung dan tidak boleh disentuh umpama semuanya kekebalan (maksum).

Kerana banyak ilmu agama tetapi rendah nilai imam dan terlalu kuat hawa nafsu maka golongann ini mudah ditipudaya dan diputar belit oleh Yahudi dan golongann tersepit antara noda dan dosa serta kejahatan, akhirnya hilanglah mutiara Iman, Islam dan Ehsan.

Tanpa Nama berkata...

Akum dan Salam 1 Malaysia

Retetan sejarah menunjukkan pemimpin UMNO dimonopoli kalangan guru2 yang diangkat sebagai ketua atau pemimpin. Perjalanan UMNO dan BN amat licin dan berjalan dengan selamat. Keadaan mula menjadi kacau bilau apabila Anwar Ibrahim menjadi salah seorang pemimpin tertinggi dalam UMNO. Beliau menerapkan sistem budaya wang dan samseng diterapkan dalam BN. Bagi menguatkan cengkaman beliau berlakunya kasta dan sistem payung serta pecah belah secara secara senyap sebagaiman licik hasutan ideologi yahudi sebagaimana ungkapan orang2 tua tarik rambut dalam tepung, tepung tak berselerak.

Sifat keperibadian beliau telah berjaya menutup belang jahatnya secara terapi. Sikap dan gelagatnya amat licik dan hanya yahudi sahaja yang menjalankan rencana seperti ini. Ini terjadi sebagaimana mereka mula hendak takluki Negara Palestin. mereka melaksanakan perkara yang baik dimata rakyat Palestin dgn memberi penawaran dan pakej yang menarik hati rakyat Palsetin hingga lupa harga diri dan mendapat kepercayaan tak berbelah bagi.

Begitu juga dengan Anwar Ibrahim perjalanan beliau disuusn rapi seolah-olah mengikut buku panduan yang telah ditetapkan. Kita lihat kebijaksanaannya mula terselah apabila satu persatu timbalan PM dilucutkan dan bagaimana Tun Ghaffar Baba dibuli dan lanyak hidup2 bahkan Tun Mahathir sendiri menjadi umpanan beliau menunggu saat untuk dilucut. Kita lihat bagaimana YB. Zahid Hamidi sebagai Ketua Pemuda UMNO Malaysia telah dapat diperdayakan untuk menghentam Tun dan Kerajaan pada masa itu.

Tetapi syukur Alhamdulliah mungkin berkat doa2 guru2 serta rakyatnya menyedarkan dan menyerlahkan niat jahat beliau hingga disingkir oleh Tun. Walaubagaimanapun terlalu banyak ujian gentir dan tekanan daripada yahudi Amerika Syarikat yang nyata teruatama Al-Gore yang terangan menentang Tun Mahathir dan membela Anwar. Begitu juga Soros cuba menjatuh Tun melalui propangada matawang. tekanan demi tekanan malaysia terima samada daripada jiran tetangga mahupun anasir luar.

Pada masa itu keadaan Malaysia amat gentir dan hubungan malaysia dengan indonesia juga kurang memuaskanhati akibat banyak tekanan diambil oleh Indonesia keatas malaysia umpamanya buluh runcing dan sebagainya. hampir 80 peratus rakyat tidak mempercayai kegiatan Anwar kerana kebijaksanaan dan terlalu rapi kelicinan wataknya yang menutup peribadi sebenar beliau.

Justeru itu simpati kepada anwar masih berterusan walaupun mereka telah dibukti dengan nyata dan diakui kebenarannya oleh negara bukan islam bahkan negara yahudi sendiri yang lantang menyokong anwar. Kini kita dibukti siapa Anwar dan apa agendanya yang tersurat ataupun tersirat dan ianya telah dipergunakan oleh PAS dan DAP untuk meraih simpati untuk menunaikan hajat mereka untuk menguasai kuasa dan wang.

Apakah kejadiaan berlaku didepan mata Hadi Awang, Nik Aziz baru dikatan benar dan mempunyai saksi?. Apapun ingat sebelum terlewat dan jangan jadi Malaysia sama nasib seperti negara islam yang dilanyak yahudi laknatullah. Biarlah perkara lepas jadikan tauladan dan landasan untuk kemanan dan kesejahteraan UMMah di Malaysia yang berbilang kaum dan agama.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates