Isnin, 27 Jun 2011

Berkokok Gah tapi ekor Berbelumang dengan Tahi

Syabas UMNO. Inilah yang dikatakan Walk The Talk.

Kita jangan jadi macam PKR yang masih mengagungkan seorang yang dah disah 99.99% pelaku persundalan dalam video seks tapi masih dipuja dan dipuji bagai seorang yang maksum dari segala perbuatan dosa. Kes liwat pun sudah dipanggil untuk membela diri, tetapi masih menjadi ahli parlimen Permatang Pauh, Ketua Pembangkang dan Ketua Umum PKR.

Mat Sabu yang terang-terangan berada dalam bilik bersama seorang wanita, masih dilantik menjadi Timbalan Presiden PAS. ADUN Selinsing yang dituduh melakukan perkara buruk masih lagi dipertahankan menjadi ADUN. 

Tak lupa Nik Aziz yang asyik mempertahankan Anwar Ibrahim yang tahi sudah berterabur merata tempat. Nik Aziz masih dok kata Anwar masih berbau wangi.

Ini baru saja ditangkap dan didakwa, tapi UMNO sudah ambil tindakan. Bandingkan UMNO dengan PAS dan PKR. hahah jauh busuk PAS dan PKR. Yang mereka pandai ialah mensensasikan kisah keburukan orang lain. Berkokok hebat macam ayam jantan tapi ekor bergeluman taik.

Ketua Puteri, Setiausaha UMNO Jerlun dipecat.

Ketua Puteri UMNO Bahagian Jerlun, Yusmawati Yaacob dan Setiausaha UMNO Jerlun, Jasmi Muhd Ismail telah digugurkan serta-merta jawatan yang disandang selepas menghadapi satu kes pertuduhan di Mahkamah Syariah.

Setiausaha Agung UMNO, Datuk Tengku Adnan Tengku Mansor telah mengeluarkan surat bertarikh 24 Jun 2011 berkenaan pengguguran jawatan kedua-dua pemimpin tersebut daripada UMNO Bahagian Jerlun.

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Tahniah UMNO Pusat. Sapa2 UMNO Kedah yg ada skandal pun wajib juga UMNO Pusat buka kertas siasatan mulai dari sekarang

Tanpa Nama berkata...

Apa nak buat dah namapun PAS. kalau semua nak tahu kenapa pemimpin tertinggi PAS termasuk N.A, hadi dan semuanya kerana PAS berkaitan Anwar, walaupun sejahat mana sekalipun beliau mereka akan tetap sokong anwar. Buktinya PAS (Pencacai Anwar Seks).

Sebab itulah N.Aziz akan kalihkan semuanya bukti kerana nama PAS itu sebenarnya dan halatuju perjuangan PAS yang tersurat dan tersirat.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates