Selasa, 28 Jun 2011

DUN Kedah BUBAR?

Benarkah apa yang dikatakan disini? Apakah PR sudah tidak tahan lagi untuk menunjukkan yang mereka semakin kuat? Atau mereka sudah sedar yang betapa susahnya untuk menjadi sebuah kerajaan?

Jika PR Kedah menyeru pengikutnya bersama BERSIh pada 9 Julai nanti untuk menjatuhkan kerajaan yang dipilih majoriti, apa kata kita ajak rakyat Kedah yang tidak puashati dengan pemerintahan PR sekarang berarak ke Wisma Darulaman menyuruh semua PR turun dari pemerintahan kerana tidak langsung menunjukkan kesungguhan untuk memajukan Kedah.

Apa citer? Boleh ka?

Atau bubar saja DUN!

4 comments:

Tanpa Nama berkata...

Aku sokong 100%....
Depa boleh pasai apa kita xblh?!

Tanpa Nama berkata...

Aai, laju sangat,dah yakin ka x menang jagn nanti yang diligan x dapat yang didukung berterabur,pembangkang ne sekarang seperti takut bayang2 sendiri,orang yang x betul selalunya berperangai mcm ne.

Tanpa Nama berkata...

Amat besetuju dan amat bersesuaian kerana setiap kali berceramah MB Kedah dan penceramah2 PPD (PAS,PKRDAP) = PPD mendabik dada merekalah terhebat dan jalan kesyurga. Hakikat jika benar apa dikata maka harus kotakan bubar DUN sebelum 9 Julai 2011 untuk tunjukkan kebenaran dan jangan seperti pondan dan lagak gay jadikan pemimpin.

Pada amatan saya rakyat kini mula buka mata dan kini banyak berubah angin dan menghala kaki kanan ke BN serta cuma tunggu kiri untuk sampai kedestinasinya. Begitulah setiap kali mendengar ceramah MB Kedah seringkali sinis dan mengutuk Kerajaan Pusat samada luaran atau dalaman. Malangnya dahulu beliau mendakwa bahawa beliau akan beri semua wang pada rakyat kedah kononnya keuntungan projek petroleum di Yan Kedah. Dicanang ke Utara dan Selatan, Timur dan Barat Negeri Kedah. Kini semuanya seperti tiupan angin menolak kekalbu yang berterbangan.

Beliau mendakwa tiada orang pemimpin paling adil dan hebat dalam dunia ini hanya beliau. Kini tunggu apa lagi tujukkan kejantanan dan keluarkan telurnya untuk beradu simpati siapa hebat dan siapa benar. Ataupun MB Kedah seperti ayam darai kuat berkokok kecuk bila bersua ayam jantan sebenar. Memang akui MB Kedah juara betina dan juara kelentong, juara menipu.

Tanpa Nama berkata...

Maka berkatalah Ostad Zizan "saya tak tau.....ni kena tanya depa"...........

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates