Rabu, 29 Jun 2011

Kenapa BN perlu Menang besar PRU13?

Untuk pengundi-pengundi di Kedah, Kedah Times menyeru supaya tidak melakukan kesilapan kali kedua. Mereka yang melakukan kesilapan yang sama berulang-ulang adalah mereka yang tidak belajar dari kesilapan atau sejarah lalu.

Ini petikan kata-kata dari Bekas ADUN DAP Perak Hee Yit Foong:

Ahli Dewan Undangan Negeri Perak iaitu Hee Yit Foong bekas Adun DAP mendakwa beberapa rakannya dari DAP telah menyatakan hasrat seandai mereka menang PRU-13 dgn majoriti 2/3, mereka akan mengubal Perlembagaan Persekutuan untuk menghapus Hak Melayu dan raja2 melayu dalam masa 2 hari ✗ kira walau pakatan mereka terdiri dari PAS dan Keadilan .... Sebarkan

Dengan pertolongan PAS dan PKR yang hanya bagi DAP adalah kuda tunggangan dalam mencapai cita-cita mereka, DAP sanggup melakukan apa saja. Jika mereka berjaya mengubah perlembagaan Persekutuan, jangan harap anak-anak orang PAS dan PKR menikmati apa yang dikecapi sehingga ke hari ini.

Ini bukan ugutan tetapi ini adalah realiti politik DAP. Lihat contoh terbaik di Perak dan Pulau Pinang. Setelah mendapat sedikit kuasa, mereka sudah melakukan pelbagai usaha untuk menghapuskan hak-hak orang Melayu yang sudah termaktub dan dipersetujui.

Pengorbanan orang Melayu tidak pernah mereka hormati dan ingati. Kewarganegaraan PERCUMA yang kita berikan tidak mereka hargai dan hormati. Sebaliknya mereka meminta lebih lagi. DIBERI BETIS HENDAKKAN PEHA.

Anak-anak muda perlu sedar yang emosi mereka sedang dipermainkan oleh boneka DAP iaitu Anwar dan PAS. Jangan Terantuk baru nak tengadah.

Menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian tiada berguna. BANGUNLAH orang Melayu Islam... Buktikan orang Kedah dapat menyumbang dengan baik dalam PRU13 nanti...

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Nak buat macam mana masih ramai lagi pengundi yang terlalu benci kepada UMNO/BN, lantaran itu depa sanggup pilih selain dari BN walaupun akan merugikan bangsa Melayu sendiri. Amat susah nak betulkan bila bangsa sendiri dibenci...bangsa asing dipuji

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates