Ahad, 26 Jun 2011

Melayu DIHINA

1. Bersih 2.0 adalah perhimpunan HARAM yang cuba digerakkan oleh pihak tertentu di atas kepentingan tertentu. Mereka mahukan Malaysia jadi seperti di Mesir, Libya, Tunisia, Yaman, Jordan dan Syria.

2. Seluruh lapisan masyarakat diajak untuk jadikan Malaysia seperti medan perang di negara-negara di atas. Tujuan ialah untuk menjatuhkan kerajaan yang dipilih secara demokrasi.

RM100 untuk sertai BERSIH 2.0
Sanggup ambil risiko untuk RM100?
3. Penuntut UNISEL sudah di suruh untuk menyertai perhimpunan HARAM ini. Kenapa? Kerana mereka merasakan penuntut memang cepat dibakar semangat mereka. Dan penuntut ini kebanyakan terdiri dari anak Melayu yang terkenal dengan sikap AMOK jika dibakar semangatnya.

3. Penuntut KUIN atau Insaniah juga digalakkan menyertai perhimpunan ini. Malah bakal disediakan kenderaan untuk kesana. Rupa-rupanya mereka ini tidak pernah berterima kasih kepada pengasas KUIN yang membolehkan mereka masuk belajar disana. 

4. Penuntut Malaysia diluarnegara juga dihasut untuk melakukan perkara yang sama pada hari tersebut bagi menunjukkan sokongan kepada BERSIH 2.0. Walhal mereka lupa siapa yang memberi peluang kepada mereka untuk belajar diluarnegara.

5. Melayu tua, muda, perempuan dan lelaki bersemangat untuk berarak di Kuala Lumpur. Tapi semua tidak tahu apa sebenarnya tujuan perarakan tersebut kecuali dimasukkan ke dalam telinga mereka yang ini adalah perhimpunan memohon piliharaya yang adil dan telus. Walhal kalau tak telus dan adil satu negeri pun mereka tidak boleh perintah.

6. Kenapa Melayu sahaja yang hadir berdemo? Kerana Melayu senang ditipu, kerana Melayu senang dibeli dengan RM100, RM50 dan sebagainya. Kerana Melayu senang dibakar semangat dengan kata-kata dan ceramah. Kerana Melayu cepat melatah dan MengAMOK.

7. Tapi sedarkah Melayu semua siapa KETUA dan DALAMG disebalik perhimpunan ini? PENYOKONG MURTAD, PEMBAWA ISLAM PLURALISMA, PENYOKONG SEKS BEBAS DAN PENDERHAKA & PENGKHIANAT NEGARA.

8. Siapa Ambiga? Loyer yang menyokong kemurtadan Lina Joy. Loyer yang bersekongkol dengan kesamarataan agama.

9. Siapa Irene Fernandez? Kristian yang berusaha untuk menggunakan nama Allah dalam penulisan mereka. Kristian yang bersekongkol dengan hak kebebasan untuk murtad. 

10. MEREKA INI MUSUH ISLAM DAN MELAYU.

11. Melayu dihina sehina-hinanya oleh mereka ini. Melayu dicucuk hidung supaya mengikut arahan mereka ini. Melayu dibawah telunjuk mereka ini. Melayu  DIHINA ...

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Diakhir penghujung zaman ini sisa-sisa baki dunia akhir keluarlah keluarga dajjal dalam bentuk manusia. Siapa dajjal ?. Dalam konteks mudah kita lihat golongan pembawakan dajjal kini diketuai Ambiga dan diungguli oleh kesatuan2Nya antaranya yang terkemuka iailah Pertubuhan PAS,PKR dan DAP.

Bukti nyata apabila mereka ini mendapat sokongan moral, kewangan, propaganda, latihan gerak gempur daripada yahudi, komunis dan kapitalis. Kita telah diperjelaskan bahawa dajjal serta yakjuj makjuj ini adalah untuk merosakkan akidah dan menyerus kearah pemesongan akidah umat islam tak kira apa bangsa asalkan islam.

Pembuat maksiat dan dosa2 mereka diangkatkan martabat mereka sebagai pemimpin tertinggi supaya senang untuk memesong ahli2. Kita lihat bagaimana islam didalam dunia ini telah banyak dumrtadkan dan dipesongkan oleh golongan yahudi, kristian dan komunis ini. Mereka menjadikan sumber ekonomi dan ketenteraan serta tekanan melalui kekuatan untuk melumpuhkan kekuatan umat islam sebagaimana terjadinya ketas negara islam ditimur tengah, afrika dan kini penumpuan mereka beralih kepada Malaysia.

Islam menghendaki kita berikhtiar serta bertindak untuk menggelakkan perkara ini terjadi. Kita lihat banyak perbuatan islam telah dimunapulasi oleh grombolan yang bersengkongkol dengan golongan ini. Antara berdoa untuk kemusnahan sesama islam. Berdoa untuk kebaikan pembuat dosa dan kejahatan, Berdoa untuk mengsengsarakan pemimpin yang beriman.

Kita lihat pembuat dosa dan maksiat akan dipuji dan disanjung malah golongan ulamak yang tak sehaluan dicaci dihina serta dikeji. Antara golongan dajjal yang zahir di Mlaysia terkini ialah Ambiga, LGE,LKS,Karpal, EW, NC, Tian Chua dan banyak lagi yang mendapat sokongan daripada N.Aziz dan PAS.

Tanpa Nama berkata...

Pelajar2 yg ikut serta patut diambil tindakan tak kiralah samada UNISEL ke, KUIN ke....Dah tak kenang budi tu satu hal, nak langgar undang2 pulak.
PDRM kena tegas, kami sokong penuh atas segala tindakan oleh PDRM kerana keamanan dan keselamatan negara tu penting. Jangan takut pd Perempuan Gila yg nak melanggar undang2. She's nobody le....mau sy tampar dia kalau jumpa. Menyusahkan hidup orang. Masukkan je dlm Kem Kemunting tu barang 2 tahun.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates