Selasa, 28 Jun 2011

Ahli Parlimen Penipu

Ini video yang dirakam semasa Ahli Parlimen Sg Petani menonton video Seks yang dilakukan Datuk T.

Orang Sg Petani kena fikir siapa sebenar Johari Abdul yang mereka pilih sebagai wakil mereka ke Parlimen.

Demi menjaga perut, beliau minta wang pampasan pulak tu sebelum beliau keluar PKR. Lepas tu minta lagi untuk duit poket bagi mengajak AP lain keluar PKR.

Jangan anda diperbodohkan Johari Abdul bual kali kedua.
Kedah Times ada menonton video Ahli Parlimen Sg Petani, Datuk Johari Abdul yang bergaya ala P Ramle untuk mempertahankan Anwar Ibrahim yang dikatakan bersama China Doll dalam video seks pendedahan Datuk T.

Beliau memperkenalkan dirinya sebagai Datuk Johari Abdul dan menyebut Datuk Eskay sebagai hanya Eskay Shayzrill sahaja. Mungkin untuk merendah-rendahkan Datuk Eskay tersebut kerana menjadi ketua dalam pendedahan video seks tersebut.


Kedah Times ingin mempertikaikan kenapa Johari Abdul, Ahli Parlimen Sg Petani sanggup sehingga sanggup untuk berlakon dalam sebuah video demi mempertahankan seorang yang telah di sahkan pelaku dalam video tersebut, 99.99%. Ini bukan disahkan oleh sebarangan orang tetapi pakar dalam bidang tersebut. Pakar yang mengeluarkan algorithm yang boleh digunakan untuk pakar video lain untuk mengesahkan samada video yang dikeluarkan sudah di edit atau di tamper. Inilah yang lucunya.

Beliau sanggup berlakon seolah-olah beliau seorang pelakon hebat yang bakal menyakinkan semua orang bahawa apa yang dihujah atau disebutnya diterima dengan senangnya.

Tetapi perkara sebaliknya berlaku. Beliau jadi seperti tikus cuba memperbaiki labu. Kaki bangku cuba bermain bola. Inilah nasib kalau terlalu taksub kepada seseorang.

Beliau lupa bahawa Allah mempunyai sifat ilmu/Pengetahuan, Pekehendak dan Pekuasa. Dia Amat Mengetahui dengan sifat Ilmunya tidak limit. Allah amat berkuasa kerana sifat Pekuasa Nya. Begitu juga kehendaknya yang terhasil dari sifat PekehendakNya.

Allah telah tunjukkan semuanya, tetapi Johari Abdul memilih untuk memperbodohkan dirinya sendiri.

Jika Kedah Times menjadi pengundi Sg Petani, sudah tentu Kedah Times hilang rasa hormat kepada orang sebegini. Amat malu sekali penduduk Parlimen Sg Petani mempunyai seorang wakil sebegini.

Malah orang Melayu Islam patut rasa malu mempunyai seorang ahli Parlimen Melayu Islam yang sanggup meletakkan dirinya begitu 'low' demi mempertahankan seorang yang sudah 99.99% dicam melakukan zina.

Pengundi Parlimen Sg Petani, buanglah pemimpin seperti ini. Kita kembali kepada kegemilangan pemerintahan BN sewaktu dulu. Ayuh ...

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Akum dan Salam 1 Malaysia

Kini kian hari kian bertambah sokongan kepada kerajaan terutamanya BN. Peristiswa lampau telah jadi pengajaran kepada Rakyat Malaysia agar bertambah matang dan tidak lagi diperbodohkan dan diperbudakkan untuk kepentingan pihak tertentu. Seharusnya rakyat Malaysia berterima kasih dan bersyukur kerana dapat hidup dalam aman dan keharmonian. Jika dahulu memang benar rakyat tidak dapat memikirkan dan memilih yang mana betul dan pihak mana yang cuba mengambil kesempatan.

Apa yang terjadi semasa demonstrasi bodohan yang rugi adalah rakyat Malaysia sendiri dan yang untung adalah pihak berkepentingan dan yahudi dan pihak yang irihati dengan kejayaan Malaysia. Mereka akui Malaysia negara makmur dan berharmoni. Kita lihat Singapura sebuah negara maju dan kaya tetapi penghuninya sebenar menderita dalam senyuman terpaksa kerana dihimpit kesengsaraan tekanan perasaan dan emosi yang tiada kebebasan kerana terbatasnya kawasan penempatan.

Rakyatnya baik akibat ketakutan undang2 yang terlalu ketat dan menyiksakan. Tiada istilah yang dapat diungkaikan dalam persatuan BERSIH hanya padangan luaran tetapi hakikatnya dalaman penuh dengan kebusukan hati, perasaan marah, takutkan undang2 akan menjerat akibat perbuatan sendiri. Kesempatan ini membuka dan memberi ruang pada golongan yahudi dan sosialis yang sentiasa mencium bau untuk merasapi secara halus.

Justeru tak hairan seorang bernama Johari Abdul yang hakikatnya beliau mengetahui kebenarannya itu tetapi sebaliknya menafikan kerana dikuasi nafsu, wang, harta dan kuasa. mereka ini tidak pentingkan keamanan dan yang paling uatam bagi mereka ialah kepuasan hati, wang, kuasa serta tamak duniawi.

Tak hairan PAS turut serta bersengkokol kerana ideologi kebanyakan pemimpin PAS terdiri daripada golongan kecewa, pentingkan diri, mabuk kuasa, hamba wang dan hamba duniawi serta demdan yang terlampau.

Selagi mereka meneruskan kerja2 bodoh dan merugikan lebih banyak golongan dan rakyat terus bertambah membenci dan membuka mata bahawa mereka selama ini hanya dipergunakan serta diperdagankan oleh individu dan pihak berkenpentingan seperti hamba kaldai.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates