Khamis, 7 Julai 2011

Ambiga = Anwar = Peliwat Negara

Inilah yang berlaku jika kita terlalu berlembut dengan puak-puak yang suka mengambil kesempatan dan lidah bercabang.

Rakyat adalah soal terakhir bagi mereka. Yang penting adalah 'personal interest' dapat dipenuhi. Sehingga Seri Paduka Baginda Yang di Pertuan Agung pun mereka jadi mainan politik kotor mereka.

Setelah ditegur oleh Tuanku, mereka memilih untuk berkata 'YA' untuk membatalkan perhimpunan tersebut tapi dengan bersyarat.


PETALING JAYA – Pengerusi penganjur perhimpunan haram yang dirancang pada 9 Julai ini, Datuk S.Ambiga berkata beliau bersedia membatalkan perhimpunan haram itu sekiranya dititahkan demikian oleh Yang di-Pertuan Agong Tuanku Mizan Zainal Abidin.

Ketika ditanya pemberita dalam sidang akhbar di sini sama ada perhimpunan haram itu akan dibatalkan sekiranya baginda menitahkan demikian, Ambiga berkata: “Ya”.

Bagaimanapun, katanya apa juga keputusan akan dibuat selepas mereka diberi perkenan menghadap Seri Paduka dan beliau berharap ia akan dapat diadakan secepat mungkin.

“Kami akan buat pengumuman selepas kami mempersembahkan keputusan kami kepada Yang di-Pertuan Agong. Kami akan akur dengan nasihat Yang di-Pertuan Agong.

Tetapi selepas diperkenan untuk bertemu Tuanku, mereka masih bertegas untuk berhimpun tetapi memilih Stadium Merdeka. Apakah mainan sebenar mereka ini?

Dan Tok Dalang kepada semua wayang ini mula bersuara. Suara yang terang-terang memutarbelitkan apa yang dikatakan oleh PM dan Agong.


BERSIH tidak perlu mohon permit: Anwar

2011/07/06

KUALA LUMPUR: Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim, berkata tiada keperluan untuk jawatankuasa penganjuran BERSIH untuk memohon permit polis berhubung perhimpunan 9 Julai ini kerana sudah mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Mizan Zainal Abidin dan persetujuan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.


Anwar berkata, kira-kira 300,000 rakyat dari seluruh negara diseru untuk menyertai perhimpunan itu yang dijadualkan berlangsung di Stadium Merdeka selama dua jam bermula jam 2 petang.


Inilah yang dikatakan lidah bercabang, hipokrit nombor wahid di Malaysia dan apa saja sifat Dajjal-jee yang diperkatakan oleh hadis dan sebagainya. Inilah salah satu platun Dajjal ...

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

BERSIH lahir daripada sokongan dan ideologi Yahudi dan komunis. Yahudi adalah musuh utama islam. Bukti nyata sebagaimana diterangkan dalam Quran. Bukti secara terangan dimana kekejaman Yahudi Israel keatas umat islam di Palestin dan kekejaman Amerika Syarikat.

Siapa Anwar ialah rakan sejawat Yahudi soros dan pelopori pengaruh yahudi di Asia. Siapa Anwar ialah peliwat dan pengzina terkemuka dan kelompok gays. Siapa kawan meraka di malaysia diterajui PAS,PKR dan DAP.

Justeru itu dalam islam Yahudi adalah musuh utama islam jadi sesiapa yang musuh islam wajib diperagi kerana merosakkan perpanduan ummah dan mencemari kesucian islam. Tak kira serban atau jahil penyokong yahudi tetap musuh utama islam.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates