Rabu, 27 Julai 2011

AMBIGA DAN ANJING-ANJING NYA TERUS MENYALAK

Hari ini 26 Julai 2011 bertempat  di Dewan Karang Kraf, Penerbit Akhbar Sinar Harian berlangsung satu forum bertajuk BERSIH 2.0 APA SELEPAS 9 Julai? Ahli panel terdiri dari Dato Wan Ahmad Wan Omar, Anjing DAP Dato Ambiga dan di Pengerusi oleh Prof Dato Dr Shamsul Amri. Majlis di penuhi dengan puak puak BERSIH yang menyorak serta membuat bising dengan mencaci dan BOO Timbalan Pengerusi SPR. Maka Ambiga pun naik tocang dan menyalak macam anjing gila kepada SPR.
Salakan Ambiga amat bodoh (she is barking on the wrong tree) apabila Dato Wan Ahmad Wan Omar menyatakan yang 8 tuntutan  BERSIH bukan di bawah bidang kuasa SPR, ianya melibatkan undang-undang dan harus dibawa kepada Kerajaan yang memerintah melalui Peguam Negara dan seterusnya Peguam Negara akan membawa perkara in ke Parlimen untuk di bentang dan di bahas didalam Parlimen. Parlimen adalah penggubal undang-undang dan SPR hanya melaksanakan undang- undang.Tak sangka mantan Presiden Majlis Peguam Malaysia begitu bodoh, 'she is really a dumb idiot !'. Dia lulus undang-undang di Universiti mana? Anjing-anjing DOG and PIG pun melalak macam anjing gila, malu cukup memalukan. Anjing-anjing gila ini memekik didalam dewan tidak mahu beri ruang kepada Timbalan Pengerusi SPR berucap tapi mereka mahu adakan dialog dan forum dengan SPR. Inilah budaya samseng yang di bawa oleh Anwar Ibrahim Al Liwati dan Ustz Kit Siang @ Murshidul Am Pas yang baru di Lantik pada muktamar PAS yang lepas.


 

1 Melayu 

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates