Ahad, 10 Julai 2011

A.M.B.I.G.A

Perhimpunan HARAM yang melawan PEMERINTAH pilihan majoriti rakyat serta AGONG telah diketuai oleh seorang yang berjuang untuk kebebasan untuk MURTAD, KESAMARATAAN AGAMA (IFC) dan pelbagai lagi isu yang berkaitan denga agama Islam.

Tetapi hari ini ramai pulak juak-juak PAS dan PKR mengagung-agungkan Ambiga ini sebagai pejuang kepada kebebasan bersuara, kebebasan berhimpun dan juara demokrasi. Apa sudah jadi kepada puak-puak ini? Bukan ka hari itu Ambiga musuh utama anda?

Kini mereka yang berhimpun dan berarak menentang pemerintah dan Agong digelar pejuang. Surah dan hadis kini dicungkil keluar untuk menjustifikasikan tindakan mereka.

Apa yang sudah terjadi?  Blog KORBAN DEMOKRASI ada mendefinisikan huraian kepada AMBIGA. Jadi berhati-hati ...

BismiLlaahirRahmaanirRahiimA.....KIBATNYA
M........URTAD
B...............ILA
I........KTIRAF
G.............ENG
A.........MBIGA

Akibatnya Murtad Bila Iktiraf Geng Ambiga
Berhati-hatilah....
Wahai Melayu Islam..

Wassalam
TokPakirKD


2 comments:

Manika Varagam berkata...

Amibiga layak jadi ketua muslimut PUS sahaja.

Tanpa Nama berkata...

Kita tahu AMBIGA paria hindu dari India mendapat warganegara Malaysia kerana profesionnya peguam. Tetapi pengangannya yahudi dan musuh islam. Kita lihat siapa Haji Hadi Awang. Daripada namanya sahaja secara fizikal kuat dan seorang islam yang berilmu.

Tetapi secara fizikal apabila beliau duduk dan sengkokol Yahudi kita sama Hadi penyebaran Yahudi. Nak kata beliau betul yahudi tak tepat disebalik namanya tetapi gelagat dan arah perjuangannya adalah penyebaran pegangan yahudi.

Yahudi suka kepada kekacauan dan hura hara dan merosakkan keharmonian kaum dan kesucian. Amat malang Hadi dikata kuat mengerjakan sembahyang. Tetapi dalam Quran mengatakan SEMBAHYANG ITU MENCEGAH DARIPADA KEJAHATAN. Berpandu faktor tersebut siapa Hadi Awang ? beliau suka kepada kehancuran islam. Menjatuh maruah islam dan suka kepada kerosakan dan kuat menyokong Yahudi.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates