Khamis, 7 Julai 2011

Cakap Keling Ambiga tidak boleh diambilkira

Ini kata YB Zul Nordin dalam blog beliau:

Apa pun, teman sudah tidak nampak apa rasional untuk himpunan haram mahu diteruskan lagi. Ambega dan kaumnya mendakwa himpunan haram itu dibuat untuk menyerahkan memorandum kepada Tuanku YDP Agong. Semalam mereka dah dibenarkan mengadap Tuanku sendiri. Siap dapat makan kuih minum teh lagi. Jadi apa rasional nak dibuat lagi perhimpunan haram tersebut. Tunggu sahaja lah langkah selanjutnya yang akan dititahkan oleh Tuanku kepada mana-mana pihak yang Tuanku pertimbang wajar.

Kedah Times pun nak tumpang tanya kepada penyokong-penyokong BERSIH terutama penyokong PAS dan PKR yang berbangsa Melayu Islama.

1. Ambiga lidah bercabang mengatakan yang perhimpunan dan perarakan adalah bertujuan untuk bertemu Agong dan menyerahkan memorandum. Kenapa tidak menyerahkan semalam se waktu diberi kebenaran bertemu Tuanku?

2. Kedah Times sudah paparkan video temuramah dengan ahli agama yang mengatakan tiada dalam Islam yang mengatakan kita boleh berdemo yang kemudiannya bakal dimuntahkan dengan kata-kata semangat kebencian kepada sesuatu kumpulan lain. Malah diletakkan hukum HARAM. Kenapa orang Islam PAS dan PKR masih melanggar hukum ini? Kata PAS mereka ingin menegakkan Islam tetapi kenapa melanggar hukum Islam pula?

3. Ambiga seorang yang anti-Islam, penyokong kuat isu murtad dan menyokong apa saja yang menunjukkan permusuhan dengan Islam. Kenapa PAS dan PKR masih memilih untuk mengikuti beliau sebagai ketua?


4. Selepas kata BERSIH akan membatalkah perhimpunan atas nasihat Tuanku, kenapa selepas bertemu Tuanku Ambiga masih nak teruskan perhimpunan tersebut? Adakah dia mempermainkan Agung? 

5. Maka benarlah Hindu Ambiga ini adalah lidah bercabang dan hipokrit nombor wahid setaraf Anwar dan Puak-puak PKR dan PAS.

Kedah Times menyeru kepada semua orang Islam, jauhilah kita dari merosakkan diri kita dengan menyertai kumpulan Anti-Islam yang hanya bertopengkan demokrasi dan hak asasi. Mereka ini adalah platun Dajjal yang dihantar untuk menyenangkan kerja Dajjal apabila beliau muncul kelak.

Mereka ini digelar Dajjal-ji yang membawa pelbagai ideologi untuk memesongkan iman orang-orang Islam. 

Ayuh bangunlah TENTANG MERAKA INI!

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Akum dan Salam 1 malaysia

Memang tepat BERSIH harus dikuburkan kerana berpandukan fakta bahawa ialah tidak berdaftar dengan ROS dan berpandukan fakta tersebut BERSIH tidak ujud. Seperti yang termaklum dalam islam sekalipun kiranya perkara yang mendatangkan keburukan kita harus hapuskan kerana ianya akan mendatangkan gejala yang memburukkkan perpanduan kaum, ekonomi dan politiking.

Seperti yang termaklum BERSIh mendapat sokongan dana daripada pertubuhan Yahudi Soros melalui OSF sepertimana yang dibongkar oleh Dr. Chanra Muzaffar. Seperti india Ambiga harus berterima kasih atas keperihatinan dan kebaikan kerajaan yang selama ini tidak mengambil tindakan keatas beliau. Justeru itu sebagai umat islam dan bangsa malaysia yang hidup aman dan bahagia hormoni harus berfikiran positif agar gejala2 negatif harus dihapuskan daripada merebak di negara kita.

Mengapa pihak kerajaan dan berkuasa harus memberikan kebenaran kepada BERSIH untuk membuat demonstrasi, sedangkan Ambiga Laknaktullah berjumpa dgn DYMM di Pertuan Agong dan kenapa beliau tak menyerahkan memorandum. Kita lihat Negara Amerika Laknatullah sendiri menghapuskan pihak fanatik ini dengan kekerasan dan membunuh tanpa memberi peluang seperti serigala lapar. Itu sebuah negara yahudi.

Kita lihat mengapakah kita harus menyokong BERSIH yang terangan melanggar hak kedaulatan dan tatasusila negara. Kita tidak mahu peristiwa kafir laknatullah berulang kembali sebagai Ibu Kaki Portugis menawan Melaka pada Tahun 1500 lalu. Beiar sejarah jadikan pedoman bagaimana pembohongan dan kekejaman komunis, Jepun dan yahudi keatas Tanah Melayu. Hasil bumi dikaut dan sikap angkuh dan sombong yahudi seperti terdapat pada Ambiga dan konco2nya PAS dan PKR sebagai anjing dan kaldai beliau. Mengapa kita harus pertahankan Yahudi, Komunis dan Penoda dosa. Sedangkan dalam Al-Quran telah menerangkan pertapa buruk perangai pelaku zina dan budaya songsang ini. Kita telah diberitahukan dan Nabi SAW telah diperlihatkan dalam peristiwa Israk Mikraj balasan penzina dan pembuat dosa.

Berpandukan kepada Israk dan Mikraj dimana iblis dan syaitan ini tak berputus asa hingga Nabi SAW sendiri cuba dipengaruhi. Begitu dalam Al-Quran menerangkan bagaimana Yahudi, Nasrani ini akan sentiasa memusuhi dan mencari jalan menghancurkan islam hingga kiamat.

Pendapat saya Malaysia sebuah negara Islam yang sangat hebat didunia ini hingga semua terhidang luas dan memberi kebahagiaan, kesenangan, serta kemanan kepada semua penduduknya bagi yang bersyukur. Hanya penduduk yang malas dan menerima nasihat dan pandangan daripada iblis sahaja yang keluh kesah kerunsingan. Ini kerana negara malaysia dilanggari oleh penduduk negara lain menikmati kemewahan hasil malaysia. Kita lihat berbagai agensi kerajaan ditubuhkan untuk kesenangan dan keselesaan untuk rakyat.

Sudah sampai masanya kerajaan patut hukum pesalah BERSIH dengan hukaman sebat 100 rotan dikhalayak ramai tanpa belas ehsan tua atau muda kerana bersengkokol dengan penzina dan pembuat dosa serta merosakkan akidah serta keharmonian kaum.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates