Ahad, 10 Julai 2011

Cerita Sebenar Anwar Cedera - Telurnya Telah Di Raba Sampai Longlai


Amaran dari Kedahtimes. Tayangan video ini hanya untuk yang tak mempunyai masalah kesihatan seperti cepat loya, muntah-muntah atau terkena cirit birit. Kerana ianya melibatkan seorang lelaki yang membawa kuman yang sangat merbahaya. Wajahnya saja mampu menyenakkan perut anda. 

Perhatikan juga apabila lelaki ini diserang kuman-kuman menipu yang cukup agresif dalam badannya. Dalam satu minit terkulai layu dalam seminit 'bertenaga' kemudian sejam selepas itu terlantar sakit sehingga tengkuk pun kena pakai penahan.

Kesimpulannya lelaki ini sedang menderita sakit mental akibat kempunan kerusi Perdana menteri ala-ala mak si melur yang kempunan telur tembakul. Kalau dalam cerita Batu Belah Batu Tertangkup, si ibu lari masuk ke dalam mulut batu yang ternganga tetapi lelaki ini kalau tak dapat, dia pi masuk saja mana-mana dia suka. Pintu depan pintu belakang dengan pin masuk 'Mokhtar'..

Awas..Anwar Ibrahim menghampiri anda dari belakang...

4 comments:

Mohamad Syardanie Anuar Nordin berkata...

Hahaha... Lawak... } 3x =)

Tanpa Nama berkata...

baru kena sikit dah semput,nak mati....

Tanpa Nama berkata...

Ingat dan nak mampuh dah kerana kepala kemudi Yahudi nie liat juga.Maureen Aung-Thwin adalah pegawai tinggi Open Society Foundation (OSF) yang dikuasai penyangak matawang Yahudi, George Soros. Jadi siapa yang terlibat BERSIH Yahudi bermakna satu perjuangan YAHUDI untuk menjatuh Negara Islam Malaysia dan anatara terkemuka nama tentera-tentera kaldai YAHUDI Tajaan Soros ialah HADI AWANG, MAHPUH,DIN PUDU RAYA - Kepala penyangak terkemuka dan tersohor menggunakan islam sebagai benteng pertahanan.

1 Melayu berkata...

Sekarang dia cukup kebal ,sapa pun tak boleh sentuh dia sebab dia ada kekasih baru, mantan Presiden Barua Council of Malaysia.Barua ini akan lakukan apa saja untuk mempertahankan boyfriend baru dia.

Lawyers are not only LIARS but they are also MURDERS

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates