Isnin, 4 Julai 2011

DERHAKA KEPADA YDP AGONG ... SILA LAPORKAN KEPADA POLIS MULAI HARI INI !!!!

KedahTimes merujuk posting dua sahabat KedahTimes blogger DI SINI dan DI SINI yang memaparkan seorang blogger pro-Pakatan Rakyat yang begitu kurang ajar menghina YDP Agong dan mengahasut rakyat untuk menggulingkan Kerajaan Malaysia termasuk YDP Agong hanya semata-mata Titah Tuanku mengenai perhimpunan haram BERSIH 2.0.

KedahTimes ingin menarik perhatian pembaca untuk sama-sama membuat laporan polis terhadap Hanief di seluruh negara. Seandainya permasalahan anak muda ini tidak dibendung dari awal, Hanief ini boleh terus menjadi punca untuk mempengaruhi ramai anak muda lain membenci Institusi Raja Berpelembagaan di Malaysia.

Hanief ini juga setakat ini pernah diserbu oleh pihak SKMM dan dia tidak serik langsung. Terlalu angkuh manusia bernama Hanief ini mempertahankan ideologi Pakatan Rakyat yang sentiasa membangkang apa sahaja. Hanief ini juga adalah seorang blogger , pengikut laman FB yang aktif dan Hanief juga adalah seorang pembikin video-video memfitnah Kerajaan Malaysia di dalam Youtube.


Kali ini Hanief secara terang-terangan membuat kenyataan di dalam FB yang bertujuan MENGHASUT RAKYAT UNTUK MEMBENCI & MENJATUHKAN RAJA MELAYU. Sila buat laporan Polis untuk pihak berkuasa mengambil tindakan keras terhadap manusia durjana ini.

Menurut Blog AloQStaQBlog, mereka (admin) mempunyai beberapa bukti yang telah di"print screen"kan untuk membantu mana-mana pihak yang berhasrat untuk membuat laporan polis mulai hari ini. Silalah ke blog AloQStaQ untuk maklumat lanjut dan Emailkan kepada admin melalui alamat ini : AloQStaQ@gmail.com

Untuk RBF pula, sila rujuk laman blog RBF.

Jom LAPOR POLIS !

4 comments:

Tanpa Nama berkata...

Hanief ni memang tak pernah serik! sumbat dia masuk ISA aja. penghasut durjana ni.

hancurPakatanRakyat berkata...

Aku sokong penuh untuk isu hanief ni dilaporkan kepada polis. aku nak Malaysia ni aman tanpa penderhaka macam hanief ni.

kedahtimes dah buat report polis ke belum?

Tanpa Nama berkata...

Lagi hina Sultan di Terengganu http://payahsungguh.blogspot.com/2009/03/hina-sultan-perak-sudah-didakwa-hina.html

Tanpa Nama berkata...

si hanief ni patutnya hukuman tembak je.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates