Jumaat, 15 Julai 2011

Gas Pemedih Mata

Oleh: DonPancung

Maka digambarkanlah oleh Kitab Suci Pembangkang, Malaysiakini bahawa Gas pemedih mata dilancarkan polis dalam perhimpunan telah menyebabkan kesengsaraan, malah dituduh sehingga menyebabkan kematian peserta perhimpunan haram.

Maka diwar-warkan bahawa polis sengaja menembak, malah menujukan tabung gas tersebut kearah seorang pemimpin pembangkang. "kekejaman" Polis ini diulang-ulang pula oleh Melayu-yang-diperlembukan oleh Kitab Suci Pembangkang Buatan Cina Kafir, iaitu Malaysiakini.

Apa yang tidak diceritakan ialah Tabung Gas pemedih mata itu tidak pun mempunyai pagar disekelilingnya, yang menyebabkan Melayu-yang-diperlembu mesti tunggu dah menadah mata untuk dipedihkan, dan tekat untuk digatalkan.

Apa yang tidak diceritakan oleh Kitab Suci Pembangkang Buatan Cina Kafir ialah, Melayu-yang-diperlembu tersebut mempunyai segala peluang untuk bersurai dan mempunyai pilihan jelas untuk tidak menadah mata dan tekak kepada Gas tersebut.

Apa yang tidak diceritakan oleh Kitab Suci Pembangkang Buatan Cina Kafir ini ialah, Tabung Gas tersebut tidak mempunyai tangan untuk memegang dan menahan Melayu-yang-diperlembu dan terus menyedut gas tersebut.

Apa yang tidak diceritakan oleh Kitab Suci Pembangkang Buatan Cina Kafir ini ialah, Melayu-Melayu yang-diperlembu tersebut mempunyai pilihan untuk bersurai, balik kerumah dan tidak akan terkena setitikpun semburan air, malah sekumin pun gas pemedih mata.


0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates