Sabtu, 2 Julai 2011

Inilah akibat Guna Matematik Puak PAS

Kedah Times petik dari JKKKP Kota Sarang Semut. Bukan apa, inilah hasil atau akibat jika menerima pakai matematik orang-orang PAS. Tak tahulah dari mari Saiburi Sudin belajar matematik sehingga 2/3 pun dia tidak tahu nilai sebenarnya.

Maka dengan itu inilah hasilnya:


BAGAIMANA MALAYSIA DISINGAPURAKAN...!!!


Oleh Pembunuh Bayang


Malaysia sepatutnya belajarlah dpd Singapura!


Jika DAP dapat peluang memerintah Malaysia :


1. Kerajaan DAP akan mengikut sebiji macam cara PAP Singapura memerintah iaitu dgn cara kuku besi.


2. ISA akan digunakan utk melenyapkan Pembangkang iaitu BN.


3. Sebarang demonstrasi bodoh2 macam Bersih1 dan Bersih2 tidak akan dilayan sama sekali. Semua penganjur akan dipenjarakan di bawah ISA seumur hidup kerana cuba mengancam keselamatan negara.


4. Pada mulanya sahaja Anwar akan diangkat menjadi PM.


5. Kemudian, Perlembagaan Malaysia akan dipinda utk memansuhkan Hak-Hak Keistimewaan Orang Melayu utk mengujudkan Malaysian Malaysia.


6. Kemudian, Institusi Raja-Raja Melayu akan dimansuhkan dan Malaysia pun dijadikan The Republic of Malaysia. Lim Kit Siang akan jadi Presiden. Komunis Ching Peng sudah tentunya akan dibawa balik ke Malaysia dan disanjung sebagai bapa kemerdekaan dan diberi ganjaran istimewa yg turut diwarisi oleh kaum kerabatnya!


7. Kaum Cina dari luar akan digalakkan utk berhijrah ke Malaysia, diberi kerakyatan Malaysia dan ditempatkan di merata2 di Malaysia utk melenyapkan kawasan2 majoriti Melayu spt yg telah berlaku di Singapura dahulu.


8. Lepas itu bermulalah mimpi ngeri bagi kaum Melayu


yg akan menjadi pengemis di tanah airnya sendiri spt yg sedang berlaku di Singapura sekarang.


9. Pada masa itu, kaum Melayu menangis air mata darah pun dah tak berguna.


10. Ahli2 PAS yg sedar mereka telah dikhianati oleh DAP dan PKR cuma telah menang sorak tapi kampung tergadai.


Nauzubillah.


Kaum Melayu ada ke baca sejarah Singapura?


Ingatlah sebelum kena, bila dah terkena, ternganga!


Oh ya, kan Melayu mudah lupa?


Ini komen dari mereka yang ada saudara mara di Singapura.


Aku sering berulang alik ke singapura satu waktu dulu tahun 60an 70an kerana saudara mara aku sebahagian besarnya menetap di sana.Maklumlah singapura kan Malysia punya waktu tu. Di Geylang Serai, di Tempines, di Clementi, di Buit Merah, di Alexander, di Jurong, di Serangoon, di Upper Thomson Road, di Bukit Timah, dan banyak lagi lah, kerana aku anak Johor, dan dulunya Singapura ni kira Johor punyalah...


Tapi sebahagian sedara mara aku ada yang eksen jadi orang singapura , sebab tau taulah , konon singapura ni lebih maju. Waktu itu ramai orang Melayu singapura perangai sama macam penyokong PAS PKR sekarang ni. Lee Kuan Yew siap pakai songkok berkempen nak tawan hati Melayu. (China ni ada ikut cara Belanda nak jajah Acheh dulu). Maka bersorak sorailah Melayu ala PAS PKR ni sokong kat kafir ni.

Nah, bila kuasa dah dapat, Kampung kampung setinggan "dibakar secara misteri" , dipasang dinding, rumah rumah flat didirikan dimana diletakkan 1 Melayu 10 bukan Melayu. Akhirnya Melayu jadi golongan minoriti dikawasan kawasan Flat. Bila pilihanraya, sure kalah lah wakil Melayu. (This whats happening in Penang now)

Part PAP mula tunjuk hati kering mereka, just like kg buah pala punya kes la, lu sokong gua atau tidak, lu mampos la ....

Cerita ringkas ni sepatutnya boleh direnung ...

LIHAT KENAPA BANYAK PROJEK PERUMAHAN DIBINA OLEH CHINA DIMERATA TEMPAT, SIAPA YANG MAMPU DAN MENDUDUKINYA. SELAIN TUJUAN BUSINESS ADAKAH MAKSUD LAIN?

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates