Rabu, 13 Julai 2011

Keganasan Polis

Isteri Alllahyarham Baharudin Ahmad masih menunggu laporan bedah siasat ke atas jenazah suaminya. Itu menurut laporan Kitab Suci kepercayaan Melayu PKR dan Pentaksub PAS, Malaysiakini.

Sedangkan sebelum ini juga, Kitab Suci tersebut telah menggembar-gemburkan keganasan polis dalam demonstrasi haram Bersih baru-baru ini. Dimanakah letaknya otak dan akal pentaksub PAS dan PKR bila mereka bercakap tentang keganasan Polis, sedangkan laporan bedah siasat belum pun diterima.

Nampak sangat pembaca mereka hanya gemar mengulang kembali apa yang ditulis oleh pengarang-pengarang Malaysiakini yang menggunakan nama pena Melayu bagi mengelirukan pembaca. Pembongkaran oleh papagomo meletakkan pentaksub PKR dan PAS seperti jasad yang diperlembukan untuk memechbelahkan orang Melayu.


Mkini:
Rosni Malan masih menunggu laporan bedah siasat ke atas jenazah suaminya, Baharudin Ahmad yang meninggal dunia ketika menyertai perhimpunan BERSIH 2.0 pada Sabtu lalu. 

Laporan bedah siasat itu penting bagi membolehkan keluarganya mengetahui sebab sebenar kematian Allahyarham, kata Rosni ketika ditemui Malaysiakini di rumahnya di AU3, Setiawangsa hari ini.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates