Ahad, 10 Julai 2011

PAS Akan Buka Universiti. Kejayaan Di Sebalik Cacian UMNO! Tahniah


Lagi mentaliti yang menyokong PAS adalah seperti berikut. Selepas ini jangan kata PAS mendaulatkan bangsa. Negara pun PAS jual sekupang dua. Tang agama tu, demi meraih undi, ayat-ayat Al-Quran PAS sanggup tafsir ikut suka hati. Bravo PAS!! Kedahtimes 'like'.. Kira budak ni dah dapat ijazah dari parti PAS. Silap-silap PHD! Hahahahaha... Selamat menternak manusia tak berotak.



2 comments:

Tanpa Nama berkata...

BRO...

Klaua ko nak tau, semua anggota dan penyokong PAS dan PKR especially yang melayu bodoh tu memang semua ada PHD.

PHD=Permanent Head Damage.

Outsider.

Non Ulu Sik berkata...

Melayu PAS bodoh.Melayu PKR pun bodoh.yg cerdik paria juga pekena melayu.
Tahniah dan syabas pada PDRM kerana berjaya halang puak Melayu bodoh pakai serban.Dan Melayu simpan janggut bodoh.Inilah kaki peliwat negara dan sasterawab negara.Inilah kumpulan Melayu bodoh.Kesian tengok depa PDRM bagi makan masa kena tahan macam makan more.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates